[]

Doğal taş nereden alalım?

Merhaba

Belirli doğal taşlarla yapılmış kolye - bileklik vesaire ürünler almak istiyorum
Güvendiğiniz bir mağaza (internet sitesi) varsa paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler :)

 
Merhaba.

Eşim takı tasarım işiyle uğraşıyor.

Instagram üzerinden @tomris_taki_tasarim (git: www.instagram.com) hesabından ulaşabilirsiniz. Doğal taş da dahil birçok farklı ürün portföyü var. Trendyol ve hepsiburada'da da var ancak komisyon ve kargo maliyetleri sebebiyle oradaki fiyatlar mecburi olarak artmak durumunda kalıyor. Göz atarsanız aldanmayın lütfen :) Instagram üzerinden mesaj atarsanız daha uygun fiyatlandırır.

Özel talebiniz olursa ona uygun da tasarım yapabilir.

Niyetlenirseniz ben de şimdiden size teşekkür ederim :) Bu vesileyle takı merakı olan diğer arkadaşları da sayfaya davet etmiş olayım :)
  • desdenova34  (07.03.24 17:04:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.