[]

Boyun fıtığı ve yastık önerisi

Doktor, MR sonucu ile boyun fıtığı teşhisi koymuş. Boyun fıtığı için özel yastık alınmasını önermiş. Var mı bildiğiniz önerdiğiniz yastık? Nerden almalı? Online mağazalarda daha çok seçenek oluyor.

Bir de yatakta sadece yan yatılabiliyor. Yan yatanlar için ayrı bir şey varsa da iyi olur.

Boyun fıtığı için başka önerebileceğiniz şeyler varsa da ekleyebilirsiniz.

 
eksisozluk.com

şu entryde linki verilen yastığı kullanıyorum. yan yatarken diz arasına koymak için de bunu: www.yatasbedding.com.tr

normal bir yastığda kollarımın arasına sıkıştırıyorum.
  • inheritance  (06.03.24 17:00:54) 
Ben yillardir sunu kullaniyorum, gayet memnunum: www.yatasbedding.com.tr

Bence herhangi bir visco yastik isinizi gorur.
  • ahm1  (06.03.24 17:02:04) 
Hahah @inheritance ile ayni linki vermisiz resmen


  • ahm1  (06.03.24 17:02:49) 
linklerde verilen yastık hakikaten çok iyi, annemde var boyun fıtığı o vesileyle denedim. boyun fıtığı olmayan kişilerin bile kullanması lazım.


  • gule gule  (06.03.24 17:09:04) 
"Visco Therapy Boyun" var bi de. ve onun muadilleri. bir tarafi daha alcak.


Visco Therapy Standart yine de daha mi iyi? Ya da yan yatan biri icin mi daha iyi.

Simdi evde tekrar baktim da ustunde Yataş Visco Therapy Puffy yazan bir yastık var. bu eski model miydi acaba? Bu benim başıma göre yüksek baya. Üstüne bacağımı koymak için kullanıyordum.

edit: mesela trendyol'da bi marka var. ortopedik boyun fıtığı yastığı çok daha ucuz. yorumları da iyi. bilindik marka'dan şaşmamak mı lazım.
  • ermanen  (06.03.24 18:59:56 ~ 19:05:12) 
Bin tane yastık denedim. En son küçük bir ortopedik yastığın en ince tarafına kolumu koyup yatarak huzuru buldum. Birden çok para harcamayın.


  • spankenstein  (07.03.24 16:51:13) 
@spankenstein

dedigini tam anlamadim maalesef. hangi yastik? ve nasil bi pozisyonda yattin tam olarak? bas icin ayri yastik mi?
  • ermanen  (07.03.24 17:32:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.