[]

Akıllı saat nabız ölçme

Bu özelliğe sahipmiş sanıyorum çoğu akıllı saat, doğru gösteriyor mu ne diyosunuz? çarpıntımı takip etmek için kullanılabilecek bir ürün müdür merak ediyorum.




 
Evet, doğruyu gösteriyor. Mi Band2 miydi ilk çıkanı, onu omron tansiyon aletiyle teyid etmiştim. Doğru gösteriyordu.


  • Mirket  (06.03.24 00:15:24) 
Apple watch kullanıyorum. Büyük oranda doğru ölçüyor aslında evet. Her modelde hata payı azalsa da 3-5 yanılma payı var her zaman. Spor yaparken vs.takip için faydalı kullanımı ama ciddi bir rahatsızlığınız varsa sağlık takibi açısından %100 güvenmenizi önermem tabi.


  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (06.03.24 00:18:39) 
realme rma 161 hediye gelmişti (basit bir şey)
şu anda da mi watch 3 kullanıyorum (yine deli iyi bişey değil)
ikisi de omron m2 tansiyon aletinden (kardiyologların önerdiği bi marka) farklı bir şey göstermiyor.

hata olmuyor mu oluyor bazen otururken x2 şeklinde 120 nabız gösterebiliyor ama çok çok ender, düzgün takılırsa genellikle doğru nabız mevzusu.
  • hedep  (06.03.24 17:39:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.