[]

japonca öğrenmek için kurs tavsiyesi

merhabalar,

japonca öğrenmek için tavsiye edebileceğiniz, sonuç almış olduğunuz veya çevrenizdeki birilerinden iyi olduğunu bildiğiniz online eğitim veren bir kurs var mı?

ayrıca kitap, uygulama, sözlük, youtube kanalı, podcast vb. her türlü tavsiyeye de açığım.

teşekkürler!

 
Bunu uygulayın: learnjapanese.moe
Daha sonra da TheMoeWay'in discord'una katılın. Kursa boşa para harcamayın. Özel ders alacak duruma gelince özel derse para harcarsınız isterseniz.
japonca öğrenen biri için Anki olmazsa olmaz bir uygulama.
  • gnosis  (04.03.24 19:51:05 ~ 19:52:33) 
Bencede kursa boşuna para harcamaya gerek yok dil öğrenmek isteyene YouTube da veya yukarıda paylaşıldığı gibi çeşitli platformlarda dünya kadar materyaller var yüzyüze dil kursu hem para hem zaman kaybı dil öğrenmek istiyen her şekilde öğrenir site düşünüyorum


  • doharkoman  (05.03.24 01:16:42) 
@doharkoman:

"dil öğrenmek" çok ucu açık bir kavram.
ben çevirmenim, dolayısıyla benim için bir dili bilmek izlediğini anlamak ya da derdini anlatabilmek değil.
o yüzden youtube'un yeterli olmayacağını düşünüyorum ama gnosis'in tavsiyesini inceleyince immersion tekniği aklıma yattı.

çok teşekkürler!
  • blatta hiberna  (05.03.24 08:11:28 ~ 08:14:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.