[]

Atasun optik gözlük fiyatları

2 derece miyopum. Yakın zamanda Atasun'dan optik gözlük alanlar ne kadar ücret ödedi ya da hangi aralıkta acaba cam + çerçeve?




 
bir numara miyopum.
aralık ayında 1300 liraya iki gözlük aldım.
ikinciye yüzde elli indirim kampanyası vardı.
ikide bir kırdığım için çok kaliteli almadım.
ama tommy hilfiger gözlüğü vardı mesela, 3300 lira gibi bir şeydi.
  • tabudeviren  (03.03.24 10:58:28) 
Yerli cam ile ithal camlar arasındaki görüş kalitesi farkı, mersedes ile 89 model reno toros arasındaki fark kadardır ve Atasun'da iki fakllı ithal cam kullanıyorlardı. Biri Seiko'ydu sanırım.
İthal cam yerli camın iki katı fiyatlıydı son sorduğumda.
Çerçeve de aynı şekilde %100 farkedebiliyor fiyat
  • Mirket  (03.03.24 11:48:56) 
yani bu öyle bir soru ki cevabın vermek imkansız. 5000 liraya da gözlük çerçevesi var, 25 bin liraya da. Ben geçen sene nisan ayında 11 bin lira verdim çerçeve+camlara. numaram -3.5.

camda da yerli ve yabancı vardır dendiği gibi. yabancılarda genelde piyasayı iki marka domine eder. biri seiko'dur, öteki essilor.
essilor satan seiko'ya gömer, seiko satan essilor'a gömer ama ikisi de canavar gibi, harika camlardır. bunlar kadar sık olmasa da zeiss camlara da rastlarsın. zeiss da essilor ve seiko gibi yüksek kaliteli camlardır.
  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (04.03.24 01:28:02 ~ 01:35:40) 
1 ay önce aldım, 3.50 derece miyopum. Çerçeveyi en ucuzun bir üstü, 400 TL civarında olanlardan seçtim. %40 cam inceltmeyle beraber toplamda bana 2000 TL civarına mal oldu.


  • nesenbilneben  (07.03.24 14:41:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.