[]

Yazici ne alayim sorusu

Merhaba duyuru, kiz arkadasima isi icin bir yazici lazim. Fotokopi ozelligine gerek yokmus.

Yillardir yazicilarla isim olmadi ama arastirinca 2 kural gordum 1- hp alma 2- brother marka al.

Benim aklimdan gecen su oldu:
www.pazarama.com

Sizce iyi midir bu dikkat etmem gereken bir sey var mi? Bir de seyi fark ettim tr'de satilan bir suru yazicida offbrand toner var ve yazici garanti kapsami disi kaliyormus, cok sacma degil mi bu?

 
günde kaç sayfa çıktı alacak? renkli olması gerekiyor mu? kablosuz bağlantı ihtiyacı var mı? piyasada yüzlerce model var, ihtiyacı daha net belirtirseniz ona göre tavsiyeler daha filtreli olur.


  • mustafakesekci  (02.03.24 16:09:07) 
Selam, 20 sayfayi gecmez gunluk, siyah beyaz yeterli ve lazer olmasini istiyoruz. Kablosuz baglanti olursa arti ama gerekli degil


  • aguen  (02.03.24 16:32:49) 
Ben şöyle yaptım.

İhtiyaçlarımı belirledim, nasıl bir cihaz istediğimi anladım. İstediğiniz cihazın özelliklerine göre bütçe şekilleniyor zaten, ortalama fiyatlar belli.

Ardından toner dolum işi yapan sağlam bir yer buldum referans üzerine. Kendilerine gidip dedim ki: "Bana şu özelliklerde bir cihaz verin. Yan sanayi tonerlerle uyumlu olsun. Toneri sizden alacağım. Sürekli müşteriniz olacağım. Hem ben orijinal tonere araba yüküyle para vermeyeyim, hem de siz benden az da olsa düzenli para kazanın."

Sağolsunlar, birkaç makine önerdiler. Birinde karar kıldım ve makineyi kendilerinden aldım. Tonerim de bittikçe gidip doldurtuyorum. Ben sadece yazılı belge bastığım için muazzam bir baskı kalitesine ihtiyacım yok, normal olması yeterli. Sizin de çok özel bir ihtiyacınız yoksa bu yolu takip edebilirsiniz, bu yoldan giderseniz çok ekonomik bir çözüm üretmiş olursunuz. Toner meselesini çözmeden yazıcı alırsanız, aldığınız cihazı toner bittikten sonra çöpe atmak zorunda kalabilirsiniz.
  • 10551037  (02.03.24 17:25:59 ~ 17:29:44) 
kabloluda kablosuz da var bizde oluyorsa kesinlikle kablosuz büyü rahatlık sağlıyor hele laptop dan çıktı alıyorsa.
xerox var bizde mutluyuz.

  • basond  (02.03.24 20:32:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.