[]

mutfak tartısı için öneriler

amazonda aratıp popülerlerden birini almak yeterli mi sizce veya şu özellik önemli şuna bak dediğiniz bir durum var mı? veya direkt şu markaya bak dediğiniz bir ürün varsa ona da bakabilirim. hiç bilmediğim bir dünya olduğu için bir sormak istedim.

profesyonel kullanmayacağım tabi ama yorumlara bakıyorum da mesela darayı alınca çok çabuk ürünü yerleştirmeniz gerekiyor yoksa sıfırlanıyor denmiş bir üründe bu sinir bozucu olur. bu tarz siniz bozucu şeyler olmasın bir de çabucak bozulacak dandiklikte bir şey olmasın yeterli.


 
Her yerde üzerinde farklı etiket basılmış şekilde ucuza satılan bir mutfak tartısı var.
www.trendyol.com

Bu tartıyı yaklaşık iki yıldır günde iki defa 135 gramlık köpek mamasını tartmak için kullanıyorum ve pek özenli de davranmıyorum. Bozulmadı, teklemedi.
Daha şık veya profesyonel bir cihaza ihtiyacınız varsa seçenekleri bilmiyorum ama bu ucuz cihaz benim işimi gördü. Hassasiyetiyle ilgili bir bilgim yok, hiç başka tartıyla karşılaştırmadım.
  • michael_knight  (29.02.24 19:49:10) 
ben king almıştım migrostan iş görüyor. çokta ucuzdu.


  • geveze yazar  (29.02.24 21:20:11 ~ 21:20:34) 
rossmandan alirdim


  • ala09  (29.02.24 23:58:04) 
bir çok marka çinde fason yaptırıyor, tartıları karşılaştırın görünüm olarak birbirinin aynısı olup, en ucuzunu sipariş geçin gitsin.


  • Rao  (01.03.24 00:40:31) 
biz de şunu almışız www.amazon.com.tr eylül 2023'te. sorun çıkarmadı.


  • Improbable  (01.03.24 10:07:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.