[]

Yüz yüze iş görüşmelerinde not almak

işveren tarafı harıl harıl yazıyor ben anlattıkça bense onların çoğu dediklerini unuttugum için artık not defteriyle mi girsem görüşmelere diyorum. Teamste yaparken not alıyorum mesela ama yüzyüzede bu zamana kadar hiç not almadım almak mı lazım ki artık?




 
Vaka analizi ya da alanla ilgili teknik mulakat degilse cok absurt durur bence. Ikci bana eski isyerimden neden ayrildigimi, zayif yonlerimi falan sorarken neyini not alacagiz ki


  • freedonia  (29.02.24 12:49:07) 
gereksiz ve çok şov bir hareket. ik’cı olsam ‘napıyor lan bu?’ derdim içimden.


  • sir gawain  (29.02.24 13:02:39) 
işveren iş için kaç kişi ile görüşüyor kim bilir. kimin ne dediğini hatırlaması mümkün değil. illaki bir şeyler için not alması gerekir. ancak ben birini işe almak için görüşürken karşımdaki not alıyorsa garipserim açıkçası. o yüzden pek tavsiye etmem. ama teknik bir görüşme olacaksa (ki o durumda da kağıt kalemi işyeri vermeli) o zaman normal derim.


  • shadowfollower  (29.02.24 13:04:34) 
Vallaha ben çok iş görüşmesi yaptim is veren olarak, not alan insan çok oldu. Hiç de yanlış karsilamadim.

Ik kısmı neyse ama is veren müdür ile görüşmede mantıklı bence. Ben de aldım yaptığım görüşmede.
  • logisticsmanager  (29.02.24 13:27:51) 
Ne yazacaksın? Aklında tutamadığın bir şey varsa telefona yaz. O yazar çünkü bir sürü kişiyle görüşüyor. Başvuru formunu değerlendirme için başkalarına veriyor. O yazmak zorunda. Şovun ötesinde garip.


  • dissendium  (29.02.24 14:51:31) 
cok lazim oluyorsa yap ama ne yaziyorsun ki? is gorusmesinde paso yazi yazmak da garip bence. belki 3-5 anahtar kelime yazarsin tamam. onlar da zaten akilda tutulmayacak seyler olmaz.


  • bohr atom modeli  (29.02.24 21:09:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.