[]

Evinde jakuzi kullanan var mı?

70x115'lik bir duş alanım var.

Normalde standart duş alanı olarak düşünüyordum ama jakuzi aklıma düştü.

Özellikle buzlu su hazırlayıp içine dalma düşüncesi bunda etkili oldu.

Boyum 1.83

Beni kurtarır mı acaba 115'lik alan?

 
Sorunuza cevap değil üstelik konu hakkında fikir de sormamışsınız ama kendimi tutamadım: su israfıdır, yapmayın.


  • biryazgünü  (28.02.24 13:49:50) 
bizde 110*110 oval derin küvet var. 165 boyundaki ben içinde dizlerimi kırıp oturabiliyorum. eğer siz de çömecekseniz evet kurtarabilir 70 cm yi anlayamadım ancak o baya dar, ürünün kendi kenarları da 8-10 cm vardır. iç alanı baya dar kalır gibi düşündüm


  • delidiyorum  (28.02.24 14:05:53) 
160cm lik jakuzi taze söktürdük çok kullanışsız küvet bile jakuziden iyidir. motorlu falan iyi model olmasına rağmen aşırı kullanışsız yanlarında oturma yerleri olduğundan içine dalmanı engelliyor


  • eja  (28.02.24 14:25:25) 
paraya kıyıp iyisinden alırsan süper bişeydir. ama alan dar gibi geldi 70-115 ? standard boyları oluyor bunların zaten.


  • entropik  (28.02.24 14:28:56) 
banyoda normal duş yeri varsa deneyin ama bir süre sonra atıl hale geliyor. (evde çocuk varsa aktif kullanabilirsiniz ama)

normal duş yeri yoksa ve duş almak için jakuziye girecekseniz vazgeçin bu sevdadan.
  • brkylmz  (28.02.24 15:10:40) 
8 yaş altı çocuğunuz varsa cupcup yapsın diye düşünebilirsiniz. onun dışında aklınızdan bile geçirmeyin.

kirada oturduğum evde 100x140 alanda jakuzi var. ev sahibi heves etmiş yaptırmış. biz de ilk görünce voaaoov jakuzi falan dedik. duşakabin de var etrafında.

lan ceviz kabuğu gibi. içine oturuyorsun, dizler karna çekili, cenin pozisyonu. duşakabini kapatmasan bile sabit olan kenarları duvar gibi yükseliyor. dötünün iki tarafından su jetliyor, ayak tarafındakiler kıvrık dizinin altından boşa gidiyor. içine köpük katınca aşırı köpürüyor, köpüklü köpüklü komik oluyor. çocuk çok eğleniyor. ama böyle filmlerdeki gibi gireyim, yatayım, fokur fokur masaj olsun, bir elimde viski, öbür elim de puroyla keyif yapayım yok.

bir kere göğsüne kadar girdiğinde ayakları uzatacak kadar geniş olacak. etrafında duşakabin olmayacak. anca o zaman belki keyfi çıkar. iki büklüm oturmuş, etrafında açık bile olsa sabit kenarları olan duşakabinle anca dötüne yediğin su fışkırığıyla zevkleniyorsun. başka da bir haltı yok. 7 yılda ben 1 kere girdim, hanım hiç girmedi. oğlan işte küçükken arada doldurup, köpük falan sıkıp eğleniyordu. o da artık büyüdü girmiyor.
  • kibritsuyu  (28.02.24 19:30:39) 
Benim evimde bahcede 6 kisilik jakuzi var. Suyu isitiyor. Buzlu su icin uygun degil.

Su son donemde soguk suya girme cok populer oldu. Bazen derin donduruculari cold plunge a cevirip o sekilde kullaniyorlar. Biz bazen hafta sonlari buzlu gole giriyoruz. Amazon'da da kaliteli olmasa da isini gorecek urunler var. Cold Plunge diye aratabilirsin.
  • thetruenorthstrongandfree  (28.02.24 20:17:38) 
ailemin evinde var (aldığımızda banyoda vardı) daha bir kere bile motorunu çalıştırmadık. Fakat sıcak/ılık suya girip mayışmak gerçekten terapi gibi bir şey.

İleride düzgün yerim olursa evime yaptıracağım.

115'e şöyle bakmak lazım, oturup sırtını yasladığında bacak boyun kaç? Belden aşağını ölç 115'ten az çıkarsa olur bence.
  • nhk ni youkosu  (28.02.24 21:00:31) 
Ailemin evinde var 22 yılda 1 kere ben heves edip kullanmıştım, başka da kullanan olmadı.


  • mirty  (28.02.24 21:18:10) 
biz yaklaşık 18 sene sauna ile beraber kullandık. sonra hemzemin banyo düzenine geçtik. dünya varmış. gereksiz temizlik köşed.


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (28.02.24 21:36:41 ~ 21:37:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.