[]

Sosyal hayatini programli yasayan var mi?

4mart saat 7-8 ayca ile kahve
4mart saat 8-9 erdi ile bira
4mart saat 9-11 nesrinlerde netflix

5mart saat 7-8 burak ile yuruyus
5mart saat 8-9 merve ile kanyon-numnum yemek
5mart saat 9-11 tugberk ile bira

6mart saat 7-8 13mart konser icin 5kisibul
6mart saat 8-9 ayca ile yemek besiktasta x yerde
6mart saat 9-11 can ile board game evde

Boyle her sosyal hayatindaki her zaman slotu planli programli onundeki 2-33 haftasi dolu olan ve mutlaka doldurmak zorunda hisseden kimse var mi?

Aksam napiyorsun haci? Diye bir cumle olmayacak yani hayatinda... mutlaka en az 2 haftan dolu olacak.

 
30+ hafta içi artık öldürseler bir yere gitmem zaten ev uzak.
bozukluk seviyesinde kendine yetemeyen insan gibi görüyorum bu kadar sosyal olanları.

  • eja  (26.02.24 15:32:44) 
Yok. Kafam kaldirmaz zaten bunu. 20li yaslarin başında boyleydi ama artik 32 oldum çekemem.


  • logisticsmanager  (26.02.24 15:33:51) 
4 mart sonrasında 1 hafta eve kapanmam lazım kendime gelebilmek için.


  • jazzabel  (26.02.24 15:37:06) 
ayca ile kahvenin 1. saatinde tam muhabbetin ortasında "Benim kalkmam lazım şu an Erdi ile bira içiyor olmam gerekiyor" mu dicez mesela? Sosyal hayat böyle bi şey değil ya bence. Bu baya zorlamayla aktif görünmek isteyen içten mutsuz insan tablosu bence. Hadi bu abartı diyelim ama her akşam bir plan olmalı kafasını da anlamıyorum. Sosyalleşme zorunluluğu yapay bir zorunluluk, insta storylerde her akşam birisi sosyalleşiyor diye siz her akşam sosyalleşmek zorunda değilsiniz :D


  • nundu  (26.02.24 15:40:37) 
ben yapamıyorum. plan yaptığım zaman o işin tadı kaçıyor. cuma akşamı konser var ve ben "üff gitmek istemiyorum" modundayım.

ama bizim patron belirttiğiniz örnekteki gibi yapıyor/yaşıyor.
kendisi 20-30 yıldır abd'de yaşıyor. sık sık farklı ülkelere seyahat ediyor. profesyonel hayatı da orada geçtiği için bu tarz şeylere biraz daha eğilimli çünkü abd iş hayatı programlı ve disiplinli olmayı gerektiriyor.

bizden de bu tarz bi takvim istiyor. ekip farklı saat dilimlerinde olduğu için bazı toplantılarda herkesin boş olduğu zamanı göreceğimiz ortak takvimleri vs kullandırmaya çalışıyor ama pek mümkün değil.
  • biseysorcaktim  (26.02.24 16:02:19) 
ben yasıyorum. çok da mutluyum. tabi ölçü önemli.

futbol benim için önemli. o yüzden takvimden ilgilendiğim takımların fikstürlerine abone oldum. hangi akşam hangi maç var görüyorum.
doğum günleri zaten otomatik ekleniyor takvime kimin doğum günü yaklaşıyor onu da görüyorum.
işle ilgili önemli eventler zaten otomatik geliyor.

onun dışında önemli tatillerimi, planlarımı, olayları takvime ekliyorum. birisi şu gün şunu yapalım mı diyince takvime bakıp cevap veriyorum.
  • buenosdias  (26.02.24 16:15:59 ~ 16:16:10) 
@nundu
şöyle örnek vereyim yabancı bir arkadaşım var bu şekilde yaşıyor. bir gün beni bira içmeye çağırdı 7 gibi bende çağırdığı yere gittim 8'e kadar biramızı içtik sonra kibar bir şekilde lütfen artık kalkabilir misin? başka arkadaşlarım gelicek onlarla devam edeceğim dedi.
bende tabi diyip kalktım.

yani bırak benim kalkmam lazım mı? seni bile gönderebiliyorlar.
  • duyurukullanıcısı  (26.02.24 17:33:13) 
4 mart 19:15 civarı içim şişti. Rahatlamak için dağlarda kırlarda saatlerce anlamsızca yürümem papatya tarlalarında seviyor sevmiyor yapmam lazım.


  • gece abisi  (27.02.24 09:23:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.