[]

Veteriner-Kedi

Geçen hafta sokak kedisini gözündeki sorun için veterinere götürdüm. Sadece gözünde sorun olmadığını anlayınca bir süre orada kalması gerektiğini söylediler. Tamam dedim çünkü iyice iyileşsin istedim. Dün aradım sordum ve "Genel olarak iyi ama sadece gözü yavaş iyileşiyor. Bir süre daha kalması lazım" dediler. Mecburen tamam diyorum çünkü gözüne damlayı damlatamam çünkü hem tek başıma yapması zor hem de sokak kedisi sonuçta. Damlatacagim zaman belki bulurum belki bulamam.

7-8 gün olmuştur. Bir süre daha kalacak ve kıyamıyorum kediye çünkü dar bir yerde duruyor uzun süredir(eve alın demeyin) her şey sağlığı için, mecburen orada kalıyor ama insan üzülüyor. Kedisi, köpeği bu sürelerde veterinerde kalan var mı? Neler düşündünüz, neler hissettiniz?


 
Gidip görebilirsiniz eğer iyileşme başladıysa içinizin rahat etmediğini söyleyin, kontrol altında tutacaksınız bir daha kötüleşirse götürürsünüz. Ağır bir durumu yoksa tabii. Ben de üzülüyorum idare edebilecekse veterinere bırakmıyorum


  • mslny  (26.02.24 14:43:11) 
Benim kedim 2 ay veterinerde kaldı. Oral mukozası, diş etleri ve dişleri hep yara olmuştu. İyileşmesi çok yavaş oldu. Veteriner gün içinde dükkanın içinde dolanmasına izin veriyordu. Akşamları ne yazık ki yine tedavi için kafese koyuyorlardı. Ben de haftada 2-3 kere ziyarete gidip bir 30 dakika ilgileniyordum. Onun için çok stresli bir durum oldu ama iyileşmesi için yapılması gerekiyordu.


  • plastik turambar  (27.02.24 12:01:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.