[]

9/6 calısıyorum. özellikle çalışma saati benimkine benzer olanlara soruyoru

soruyorum, iş çıkışı herhangi bir date veya etkinlik yapmaya gücünüz enerjiniz isteğiniz oluyor mu?

çoğunlukla hemennnn eve kaçıyorum yemek yiyip yatağa kıvrılıyorum.
çoğu zaman da erken uyuyorum.
iş çıkışı dışarıda bir şeyler yaparsam eğer esnemekten ağzım yırtılacakmış gibi oluyor.
bu da enerjime yansıyor falan filan.
uyku sorununu geçtim istek enerji de cok yuksek olmuyor eve gideyim ya ne yapacaksam hafta sonu yaparım kafası var.

ama zamanı kötü kullandığımı fark edince de üzülüyorum bi yandan hafta içi bir şey yapamamış oluyorum.

siz nasılsınız bu konuda?

 
çok sosyal biri değilim. dışarı çıkmak için tercih ettiğim günler cuma ve cumartesi. diğer günler, ertesi gün iş olduğu için hep külfet geliyor.


  • estranged  (26.02.24 01:03:26) 
8 6 çalıştım. En geç 11'de uyuyorum. 20 25 arası iyiydim. Üniversitede dersten çıkıp spora gidiyordum. Şu an 30'um. İş çıkışı havuzda yüzeyim desem büyük ihtimalle yüzerken uyurum.


  • dissendium  (26.02.24 01:30:16) 
30 yaşın üstü herkes iş çıkışı evine gidip dinlenmeyi tercih eder. bunu çok büyütmemek lazım. genç ve enerjik olmamak çok normal. cuma cumartesi geceleri dışarı çıkılır. zaten arkadaş çevresi de çalışan ve yorulan insanlardan oluştuğu için onlar da hafta sonunu tercih eder.


  • neira  (26.02.24 01:33:32) 
Neira +1

Bir Instagram var hubs.life diye, normalize the norm diye. Yani bize öyle bir dayatilmis ki sürekli bir şeyler yapmaliyiz, aktif olmaliyiz falan. Bunu yapamamak bile gereksiz anksiyete yapıyor.

9-6 zorlu üstüne trafik falan. Maalesef hayat böyle yani. O yüzden çok kafaniza takmayın, illa dışarıda aktivite yapmaya falan gerek yok.
  • logisticsmanager  (26.02.24 01:52:14) 
40 yaş civarı dmden yürüyen kızları reddettiğiniz bir era başlıyor.


  • gece abisi  (26.02.24 06:24:53) 
9-6 çalışıyorum. ama evden. her gün 2de uyuyorum.
iş çıkış havuza, tiyatroya gidiyorum. birileriyle buluşuyorum. külfet gelmiyor. aksine akşamları doldurmaya çalışıyorum elimden geldiğince. benim tek artım evden çalışmak daha az yoruluyor olabilirim o yüzden.

ama ofiste de çalışsaydım akşam birileriyle buluşurdum.
  • jelly bear  (26.02.24 09:30:00 ~ 09:30:17) 
Teknik olarak 8/5 ama fiili olarak 9/16.30 saatlerinde çalışıyorum. Toplu taşımada da günde 30 dakikam geçiyor toplam en fazla. Haftanın üç günü iş çıkışı spora gidiyorum onun dışında ben de bir etkinlik yapmıyorum. Haftasonu da yapmıyorum hatta, geçen cuma akşam eve girdim, bugün sabah evden çıktım mesela :D

Evde tek zaman geçirmeyi seviyorum ben, bi şey kaçırma hissi de gelmiyor. Zaten konser alışkanlığım yok, tiyatro seven biri değilim. İş arkadaşlarımı işte görüyorum konuşuyoruz, iş dışında takılacağım arkadaşım da yok bu şehirde. Öyle olunca aman dışarı çıkayım gibi bir isteğim olmuyor.

Yaş 28
  • nundu  (26.02.24 11:44:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.