[]

İstanbul anadolu yakası temizlikçi bulma

Selamlar,
Eve temizlik için birilerini bulmak son 2 senemin halen çözemediğim ızdırabı. En son biri ile düzenli anlaştık derken kadın yatılı misafirimin geleceği 1 ay önceden belli olan güne 1 gün kala, sabah 5te iptal edince o kadar kötü durumda ortada bıraktı ki bir daha aramak istemedim. Aynı kişi saçma sapan gerekçelerle hep günleri kaydırıp iptal ediyordu ama sonuncusu bardağı taşırdı.
Armuttan en az 3 defa son dk iptal edilen rezervasyon girişimim oldu.. Bir dolu firma görüyorum ama sayfaları botlar, şikayetvar da fena yorumlarla dolu.. Siz nereden buluyorsunuz?


 
Türk bulamazsınız, bulursanız yukarıdaki sorunları tekrar yaşayacaksınız Türkler çalışmak istemiyor bu yüzden yabancı bakmanız lazım.


  • doharkoman  (25.02.24 14:44:09) 
açıkçası temizlik düzgün yapıldığı, hırsızlık olmadığı ve aynı dilde anlaşabildiğimiz sürece zaten uyruğu sorun değil. bu detayı hiç düşünmemiştik hatta.


  • shubulubapshubaptishaluva  (25.02.24 14:52:07) 
turkmen uyruklularda özellikle baştan anlaşın çantanı çıkarken ararım diye, insanın aklına gelmeyecek şeyleri çalıyorlar. duvardaki süs tabağı almıştı birisi bizde dikkatli olun. ben turkmenlerden çok çektim ya.
bunun oluru apartman görevlisi ne söylemek piyasının 250 tl fazlasını vereyim eşin bu işi yapıyorsa gelsin demek, en son bu şekilde anlaştık biz

  • eja  (25.02.24 16:40:22 ~ 16:40:51) 
Çok çekmiş biri olarak yabancılarla çalışmanızı asla önermem. Hiçbir şey çalamasa da fırsat bulduğu an parfümümü, makyaj malzemelerimi, kıyafetlerimi denediklerine defalarca şahit oldum. Yapay çiçeklerimin sağını solunu bile koparıp çalmaya çalıştılar. Benim de tavsiyem, apartman görevlisinin eşi veya tanıdığı çevre binalarda çalışan görevlilerin eşleri. İllaki bir tanıdıkları oluyor, hiç olmadı akrabaları geliyor. En güvenilir onlar kendi deneyimlerime göre, üç kuruş fazla verin ama yıpranmayın derim.


  • morca  (25.02.24 16:47:43) 
Ben de yabancılar yerine apartman görevlisi eşi ya da tanıdığı derim, mutlaka oluyor tanidiklari.

Benim 3 tane yabancı uyruklu çalışan deneyimim oldu. Birinde çalma, iptal vs durumu yoktu ama temiz yapmıyordu hiçbir şeyi. Diğeri habire iptal ediyordu ya da iki kişi gelelim diye ısrar ediyordu. En sonuncusu ise evdeki tuvalet kağıtları ve buzluktaki kiymalari çantasına atmıştı. Ben utandigimdan söyleyemedim ama poşetin üstünde kabak gibi görünüyordu yani. Üstelik ben her gelene zaten söyledikleri fiyatın bir tık fazlasını veririm, giysilerimden ayırır veririm, evde fazladan erzak varsa paylaşırım. 3-4 aya yakın da gelmişti. O arada başka ufak tefek şeyleri de almış, sonradan fark ettik hep.


Dolayısıyla yabancılardan uzak durun derim ben de.
  • fraise  (25.02.24 17:08:16) 
Apartmanin guvenligine sorarak buldum.


  • instant crush  (25.02.24 21:09:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.