[]

Bahçedeki karıncalara soykırım yapmak

ne önerirsiniz?

hiçbir şey ekemiyorum bahçeye, her şeyin tohumunu alıp götürüyorlar. alamadıkları tohumları da parçalayıp kullanmaz hale getiriyorlar. harbi kafayı yiyeceğim.

bu pislik türden kurtulmak için ne yapabilirim?

internetten 1-2 tane ilaç daha önce sıktım, ama belli ki etki etmmeiş.
yuvaralarına taşıyıp tüm soylarını kurtuacakları zehirli yemler falan var mıdır?

bunların kökünü kazımak için ne yapabilirim?

 
Önce fide yetiştirin. En sağlıklı fideleri seçip ekin. Tohumu doğrudan bahçeye ekme konusunda ısrarcıysanız "ilaçlı" tohumlar var. Onlardan alıp kullanırsanız dokunmazlar. Karıncaların kökünü kazmayı planladığınız için pesticide konusunda rahat olduğunuzu düşünüyorum. Ben fide yetiştirip ekiyorum. Benim bahçemdeki en zararsız hayvan karınca.


  • gnosis  (25.02.24 11:38:46) 
soykırım yapma yazıktır da iki tavuk al bak sorun kalıyor mu. karıncaya soykırım yapmak insanın değil bir hayvanın hakkı sadece. tavuk bu iş için biçilmiş kaftan.


  • iddaaci  (25.02.24 11:39:37) 
Fide yetiştirin, fideye bir şey yapmazlar zaten.


  • alfired  (25.02.24 13:49:05) 
K othrine var uzun süre etkili, böcek falan bırakmaz da, yetiştirdiklerinizi yiyecekseniz olmaz sizi de zehirler. Zaten bi şeyler yetiştiriyorsanız karınca ellenmez ki hatta yemek artıklarını falan atarsın beslersin karıncayı. Tohumu da gömüyosun suluyosun dokunmaması lazım. Neyse İlla öldürecem ama sebzemi de zejirlemesin diyorsan 3 limonu kabuğuyla blenderdan geçirip sulandırıp etrafa püskürt. Bitmez ama azalır.


  • gece abisi  (26.02.24 06:53:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.