[]

dikey süpürge seçelim mi?

*küçük bir evdeyim
*evcil hayvan yok
*çok az eşya var
*çok çok az halı kilim vb. var
*evde robot süpürge var

eleoctrolux'ün şu modelini önerdi arkadaşım ama fiyat performans olarak
benzer önerileriniz varsa ya da boşuna o kadar para verme bak şunu kullanıyorum işimi görüyor dediğiniz marka model önerileriniz varsa şahane olur.

www.hepsiburada.com

 
ben de bunu kullanıyorum. memnunum. piyasaya bakınca bu zaten uygunca seçeneklerden biri. daha fiyat performans ürünü vardır belki ama bence bu iyi yani kullanımı filan rahat.


  • benim bir gizli bildiğim var  (24.02.24 17:54:09) 
Bunlar dar yerlere girerken biraz hantal kalabiliyor.

Ben dikey süpürgeler arasında dev uçurumlar olduğunu sanmıyorum.

Hepsinin çalışma prensibi aynı; Başlıktaki döner fırça halıyı gırgırlar, çubuktaki hava akımı hazneye çeker. Başlıktaki gırgır bu sistemi etkin kılan unsur aslında. Yoksa çekim güçleri iyi değil.

Başlıkta ışık olması karanlık alanlarda işe yarıyor diyebilirim.

Mesela ben 5 sene kadar önce Bim'den Heifer Quiclean Pro aldım.

Hala canavar gibi çalışıyor. Yedek parçası da var, filtreyi vb değiştirip değiştirip kullanıyoruz bana mısın demedi.

Anneme de Bosch almıştım ama hangisinin kullanımı daha pratik dersen Heifer derim.

Velhasıl bence Mediamarkt vb gibi teşhiri olan yerlere gidip bi bileğinizle test edin, hangisine ısındıysanız internetten onu alın derim.
  • kukuleta  (24.02.24 21:15:52 ~ 21:17:46) 
Bunu almazdım ben. Koltuk altlarına falan zor girer, alt kısmı çok hacimli. Bir de ucuna ince aparat takıp el girmeyen, buzdolabı duvar arası gibi, yerleri süpürmek iyi okuyor haznesi yukarıda olanlarda.


  • playing star again  (25.02.24 00:04:03) 
amazondan aldım daha yeni. marka takıntınız yoksa dikey süpürge kategorisini takip edin iyi indirimler oluyor. almanya'dan 1 haftada geldi.


  • jepa  (25.02.24 00:15:31) 
bu çok hantal ve ilkel duruyor ya bunu sakın almayın.

şundan alın
www.hepsiburada.com
  • ananiyimioguz  (25.02.24 01:57:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.