[]

PS3 ve online oyunlardaki lag sorunu (bad company 2)

Merhabalar sevgili ortayaşlı oyunsever güruh,
Şimdi aldık bir ps3 başladık oyun oynamaya. Battlefield bad company 2 online oynaması pek bir şukela ancak saat 20:00 ile 00:30 arası lag ile başım derde girmeye başlıyor(ki çalışan biri olarak oyun oynayabileceğim ender saatler bunlar), aslında farkındayım bizim memleketin kaderi bu ama gene de sormak istedim var mıdır bir çözümü? Yani ne bileyim sürekli lag olsa çözüm hakkında umudum olmayacak ancak gene de umutluyum işte:). Bu arada bağlantım kablo net 512 kb.

En azından yoğun saatlerde kore servarında falan oynasam (hani bizim yoğun saatler oranın boş saatleri olur da lag azalır niyetiyle) hayal mı kurmuş olurum. (bu arada bir soruda buırada ortaya çıkıyor; oynamak istediğim serverı nederen değiştiriyorum bad company 2'de onu da bulamadım).

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürlerimi iletirim.

 
ADSLde en dusuk lag almanya ve fransa serverlarinda oluyor kablonette de benzeri olmasi lazim.


  • erich  (06.07.10 12:36:18) 
internetin çok yavaş yapabileceğin pek birşey yok gibi. 1mps ile rahat oynuyordum ben. ps3 bilmem ama xbox360 ta seçemiyorsun server.


  • cagdassalur  (06.07.10 13:55:39) 
ya işin aslı internetim yavaş acaba ondan mı böyle oluyor diye düşündüm bir ara ancak internetimin yavaşlığından dolayı lag oluyorsa tüm gün olması gerekirdi ancak sadece belirli saatlerde lag ile karşılaşıyorum onun dışında lag falan yok::S. yoksa ben çoktan internet hızını 1 mb yapmaya razıyım.


  • bir zamanlar cocuktum  (06.07.10 16:01:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.