[]

En rahat ayakkabı? Uzun süre yürüyüş, seyahat, müzik festivali vs. için?

En rahat ayakkabı(lar) hangisi? Size göre? Sizin giydiğiniz?

Daha çok uzun yürüyüş için, seyahat veya müzik festival için. Günlük giyime de uygun olabilir.

Şimdi bende çok rahat bir Skechers modeli vardı normalde ama o çok yırtıldı, yıprandı artık. Yurtdışında almıştım. Onun gibi bulamıyorum.

Reddit'te genelde Adidas Ultraboost öneriyorlar. Onun da bikaç sene önceki modeli var bende ve o da eskidi baya. Aslında rahat ama yan tarafları biraz sert bence. Geniş ayak için çok rahat değil. Asics, Hoka markalarını öneren de oluyor.

Yoksa ben Trekking / Hiking ayakkabısı mı alsam? Her şeye gider gibi. Columbia, Merrell vs. Arada doğaya gitmek için de iyi gibi.

Not: Erkek ayakkabısı soruyorum ama kadınlar da muadillerinden bahsedebilir.

 
www.boyner.com.tr

bende bundan var. cage kısmı eski ultraboostlar gibi rahatsız etmiyor sadece tasarım için var gibi. hatta bunlarda cage'i kesip atanlar da var ayakkabı zaten çorap gibi sarıyor ayağı ipini bağlamak vs. gerekmiyor. ipi de gevşek şekilde sadece bağlamış olmak için bağlıyorum.

hatta ultraboost serisinin uncaged modelleri de var. yani yanları sert dediğin o plastik kısımlarsa yeni seride pek problem değil.
  • konetsu  (23.02.24 22:49:39) 
Ayağıma tam oturan bir lumberjack modeli vardı 2018'de, suya dayanıklı. 5 çift aldım, 4. Çifti kullanıyorum keyifle. Bunun verdiği konforu, rahatlığı, performansı north face ya da columbia'dan alamadım. Tnf'in 45'i biraz dar gibiydi, 46'sını çorap üstüne modern patik ile giyiyorum ayaklarım içinde ileri geri oynayıp durmasın diye.
Yani, ayağına tam oturan en kralıdır bence

  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (24.02.24 09:16:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.