[]

yeme işini durduramıyorum

benim için yemek yemek antidepresandan bile daha güçlü birşey boy 1.80 kilo 85 dışarıdan bakınca fazla kilolu gözükmüyorum ama kiloyu direk yüz çevresinden aldığım için baya kafam iki katına çıkıyor

yemek işini bırakınca işten güçten kesiliyorum
spor falan denedim ama gym falan beni çok sıkıyor

ne yapmalı böyle bir durumda?

diyetisyene gittim hiç bir faydası olmadı verdiği listelerin. belki 100 olsam 90'a inerim ama 85'ten 75'e falan gelmek zor yani.

 
Yani açıkçası bu durumdan memnun değilsen yeme işini durduracaksın. Buna diyetisyen ne yapabilir ki, sen kendini motive edeceksin. Kendine kafam iki kat oldu sonra gıdım çıktı deyip kendini durduracaksın. Ben de çok kilo alıp verdim. Bu iş sende bitiyor. Ben kendimi motive ettim mesela. Şu an gayet iyi görünüyorum. İstersen yaparsın.


  • rock n roll  (23.02.24 18:51:42) 
Sabretmen gerekiyor. Sağlıklı yemeyi düzene sokmaya çalış. Sporu da zamanla oturtmaya çalış. En azından günde belli bir süre yürüyüş olabilir.

İkisini birden yapamıyorsan yemeni düzeltmekle başla. Belki bunları yaparken sevdiğin başka şeylere de odaklanabilirsin. Yemek yerken sevdiğin bişeyler izlemek, spor yaparken müzik dinlemek vs. gibi.
  • ermanen  (23.02.24 18:55:38) 
sağlık problemin olabilir mi acaba. şeker vb.


  • paintov  (24.02.24 01:41:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.