[]

Netflixte üyeliğin ortasında Plan değiştirince kalan 1 haftam ne olucak?

arkadaşlar 720 basic almıştım görüntüden memnun kalmadım bitmesine 1 hafta kalada güzel bi grafikli film çıktı şimdi ben bunu 1080p ye plan degiştirmek istiyorum.

benim arada kalan 1 haftam ne olacak mesela? ödeme fazla mı olcak az mı gene eklenicek mi hiç birşey anlamadım.

ben şimdi 1080p ye geçsem beni 1 hafta sonra mı geçirir ? buda bi opsiyon

işin içinden çıkamadım

 
Bir sonraki fatura kesimine kadar o planda devam ediyorsun diye hatırlıyorum. Yani 1 hafta sonra geçirir.


  • prole  (22.02.24 20:04:14) 
@prole
plan olarak değişti şuan 1080p

fakat internetten bulamadım bir videonun çözünürlük bilgisini veren uygulama komut falan
720 ve 1080p farkını anlaması cok zor
  • Zetnikov  (22.02.24 20:27:34) 
Çözünürlük değişiyor, sonraki fatura tarihine kadar ücretlendirme yok, sonraki ay yeni planda ödeme yapıyorsunuz.


  • akhenaten  (22.02.24 20:59:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.