[]

Borsa Ingilizce'sinden anlayan var mi?

NVDA earnings duyurusu yapmis. Bana ne diyor bu ne yapacagim? Birazcik hissem var. 20 yil once borsa oynardim ama unuttum. Bir de bu ingilizce.

Dear Client,

We would like to inform you that one or more companies in which you hold positions will announce earnings soon with consensus estimates as detailed below. Please see KB2133 to learn more about trading strategies some investors use in connection with earnings announcements.

Underlying: NVDA
Quarter: Q4 '24
Consensus EPS: 4.63
Consensus Revenue: N/A
Currency: USD
Date: 21-FEB-2024
When Announced: AfterClose
Implied Move*: +/-12.9%
Avg 1-Week Move**: N/A


*Implied move is the absolute value of the change in price calculated based on implied volatility of options for this stock.
**Represents the average change in stock price over the one-week period following the past four earnings announcements.

 
nvidia finansalları açıkladı. ondan önce gelmiş bu duyuru ve gelecek satış rakamına göre %12 yukarıya ya da aşağıya gider demiş. gerçekten de bu oranda arttı. onu da opsiyonların fiyat aralığından hesaplamışlar.

kaç tane nvidia'n var :))
  • gabe h coud  (22.02.24 12:43:35 ~ 13:01:17) 
Teşekkürler. Az ya daha yeni aldım zaten:(((


  • bir varmis bir yokmus  (22.02.24 13:12:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.