[]

Otomatik kedi mama kabı tavsiyesi var mı

Soru başlıkta, ayrıca şunu sakın alma diyeceğiniz tecrübeleriniz varsa onları da paylaşır mısınız? Teşekkürler şimdiden
Not: çift hazneli olsa daha iyi olur, çünkü tek hazneli kavgaya sebebiyet verebilir



 
suzionline_blog fatma tanrıkut hesabında çift hazneli mama kabını çok anlattı kullandığı ilk günden itibaren kayıtlı storilerde bakabilirisin.
tek hazneli deseydin xiaomi derdim mamayı bayatlatmıyor araştırdığımda en iyisi buydu.

  • eja  (22.02.24 07:13:42) 
Bana pek övmüş gibi gelmedi açıkçası, o yüzden almak istemedim onun tavsiye ettiğini.
Xiaomi kullanıyor musunuz, iphone ile uygulamada sorun yaşanıyor mu?

  • megalomaniac  (22.02.24 11:36:25) 
Birkaç ay önce A101'den şu mama kabını almıştık birkaç yüz liraya, o zaman 2500-3000 liralık olanlara da bakıyordum onları aratmıyor açıkçası.

ayb.akinoncdn.com

Pille çalışıyor, 6 gözü var, zamanlayıcıyı 8 saate ayarlıyoruz gece, hafta sonu vs. kediye mama verdik mi derdimiz kalmadı. Temizlemesi kolay, pili aylarca gidiyor, bulabilirseniz böyle bir model alabilirsiniz.

Notu sonradan gördüm iki kedi varsa ikisine de yetecek mama alır ama kavga dövüş, birinin diğerinden fazla yemesi gibi durumlar oluyorsa garip olan aç kalır :/
  • chicha_v2  (22.02.24 12:10:37) 
Xiaomi arkdaşım kullanıyor hiç sorun yaşamadı tek endişesi büyük taneli mamalarda sıkışma yapması ama kamerası olduğu için sıkışma yaptı mı yapmadı mı görülüyor şu ana kadar bir sorun yaşamadı. tatilde sıkışma olursa diye korkuyor sadece, kamerasını çok kullanıyor, işteyken kedi mamanın yanına gelip miyavladığında aplikasyondan ek mama verebiliyor bu özelliği çok güzel.

@chicha_v2 bahsettiği dönen mama kabından kullanıyorum memnunum ama uzun dönem kediyi yalnız bıraktığımda yetecekmi endişem var 2 kedi için dediği gibi uygun olmaz 2 tane cihaz almak gerekir.
  • eja  (22.02.24 12:34:55) 
petsafe'in otomatik mama kabını kullanıyorum yaklaşık üç yıldır.
çok memnunum.

ama çift hazneli değil, önünde metal mama kabı var, mamalar yukarıdan dökülüyor.
kullanımı çok kolay, inanılmaz rahatlık sağlıyor.
  • blatta hiberna  (22.02.24 12:38:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.