[]

İşyerinde tehdit

Merhabalar,

Bir personel işten çıkarılma aşamasında ve olayı yöneticisi olarak bana yıkıyor. Konunun benle birebir alakalı olmadığını biliyor.alttaki personelinden en üstteki müdürüne kadar şikayet gitmiş.
Dün sözlü kendine dikkat et dedi ikya sözlü tehdit edildigimi belirttin ama bugün de direkt olarak silahla adam yaralama mahkeme kağıdını gösterip arkadaşlarlarimkz var calinin arkasından çıkar vb kimsenin ekmeğiyle oynama vb dedi. Ben gereken cevabı verdim ama bu tarz durumlarda ik ya gitsem genelde ikisi birden temizlenir o yüzden ikya gitmek istemiyorum. Kesinlikle bireysel birşey yok ama bu gerizekalı konuyu bireysele çekti. Ben direkt olarak ikya bu şekilde gitsem iyice sarpa sarıp konu bana dönmesin. Napmak lazım.

 
Sana "ik ne aağbii" diyip sitem etmek istiyorum. İk ne yapsın? İk dediğin yer vasıfsızlar topluluğu.

Tehdit ediliyorsun. Polise git. Bitti. Varsa yazışma vs onları da silme, görüntüsünü, çıktısını al.

Evine gitsinler bi akşam bakalım bir daha dayılık yapıyor mu?

Adam yaralama kağıdı gösteren tipten bi cacık gelmez merak etme.

Biz toplum konut çocuğuyuz diye bi tehdit vardı o geldi aklıma. Bu nasıl tehdit lan!?
  • saturn  (21.02.24 20:41:27) 
Savcılığa git direk, mobildeyim editleyemedim.


  • saturn  (21.02.24 20:43:44) 
  • saturn  (21.02.24 20:45:09) 
Tehditin gerçekleştiği mıntıkanın karakoluna gidip bu konuda ifade verin sonucuna kendisi de inanamayacak. Tehdit dediğimiz şey basit yaralamadan daha ağır ceza yediriyor. Maşa varken eli yakmak yersiz.


  • odiyus  (21.02.24 21:32:12) 
Bı yazışma vb yok sözlü söyledi. Kağıdını da gozucuyla gördüm temmuz 2023 gibi bı tarihten silahlı adam yaralama vb bisey yazıyordu sanık da Kendi ismi. İspat edemem ama bu durumda bu kişinin böyle bir mahkemesi olduğunu da bilemeyeceğime göre iftira atıyor vb olmaz sanırım.


  • cakmayazar  (21.02.24 22:12:52) 
ik'ya dilekçe ver böyle bir durum yaşandı diye ilerde bişey olursa elinde kanıt kalsın, bunu yapan ilerde zaten bir kere ezikledim bundan sonrada eziklerim diye neler yapar.
savcı+1

  • eja  (22.02.24 07:24:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.