[]

Dashboard için dataset önerisi veya api

Canlı bir dashboard yapmak istiyorum (ilk etapta canlı olmasa da olur) dinamiklerini vs öğrenmek için.

Doğru dürüst bir data bulamadım. Sallıyorum sol tarafa atayım bi tr haritası veya global hiç fark etmez, sağda da top 5 x bişeyler ekleyeyim, bişeylere tıklayınca bişeyler çıksın falan. Kaggle’a baktım da yok doğru düzgün bir dataset.

Şunu kullan diyebileceğiniz bir şey var mı? Uydu api’si de olur uçuş vs de olur, fark etmez açıkçası

 
www.google.com.tr

Şöyle bişey işte. Api falan mı kovalamak lazım acaba?
  • avatar is back  (21.02.24 17:37:02) 
  • alfired  (21.02.24 18:15:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.