[]

Kedilerin kuyruklari neden kesik? Cevremde cok görüyorum

Mevzu nedir




 
kavga, kaza vs. olmuştur muhtemelen. kendi kendine yarası kapanan da oluyor birileri tarafından veterinere götürülüp tedavi ettirilen de.


  • orient blue  (21.02.24 15:20:59) 
@orient blue
Birisi zevkine kedilerin kuyruklarini kesiyor gibi

  • Zetnikov  (21.02.24 15:30:08) 
kuyruk uçları nasıl, yani temiz bir kesik ve dikişli mi bir kaza olmuş gibi yaralı mı ? istatistik olarak bakarsak ben bizim muhitte 100 kediden belki 2-3 tanesinde kesik kuyruk görüyorum. daha fazla ise şüpheli bir durum olabilir.


  • orpheus  (21.02.24 17:04:17 ~ 17:04:25) 
Zetnikov + 1

Hiç normal değil.

Kuyruk, omuriliğin devamıdır. Yani kuyruğu kesik bir kedinin hayatı zordur. Canı da yanar, ama acı eşikleri bizden yüksektir ve ses çıkartmazlar. Ani manevra için gerekli çeviklik de kuyruk sayesindedir. Kediler kaza geçirip, ameliyat olup, sağlığına kavuşursa vs. ancak o zaman kesik kuyrukla yaşamaya devam eder.
  • alfired  (21.02.24 18:20:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.