[]

sorunlu kiracıyla konuşmam gerekiyor - düşündükçe içim sıkışıyor

arkadaşlar git aşağı atla deseniz heycanlanmam ama bu düşünce beni çok geriyor.
piyasanın altında verdiğim bir daire için kiracı geçen sene çıkacağını söyledi ve saçma bir fiyata yıllık ödeme yaptı.
geçenlerde aradı. kiraya 2 ay var şimdiden ödeme yapim diyor. ama yine piyasanın yarı fiyatına ödeme yapmak istiyor yıllık.

çıkmasını istiyorum çünkü sıkıntılı biri. hep şikayet ediyor. aidatlarda zorluk çıkarıyor. çok talepkar. ayrıca 2 senelik diye anlaştık şimdi yokuşa sürüyor. bir diğer neden: paraya ihtiyacım var. 2 sene önce ilk kez kiraya veriyorum diye uygun fiyata verdim. sonra deprem oldu diye zam yapmadık ama yıllıjk 25k liraya kira olur mu arkadaş?

adamla konuşacağım ama ne diyeceğim bilmiyorum ve gerilip heycanlanıyorum. yardımcı olabilir misiniz?

 
sen konuşma. bu işi altta kalmayıp halledecek birine devret.


  • orpheus  (20.02.24 20:15:33) 
yarım saat önce dideral at bir tane. sonra konuş. az konuş, çok dinle. net ol. doğru yerde sessizlik çoğu anlaşmazlığı çözer.


  • gabe h coud  (20.02.24 20:38:18) 
Bu konuşmayı başkasına yaptırın, siz karışmayın.

"Şikayet ediyor" demişsiniz. Neyden şikayet ediyorsa etsin, düzeltmekle uğraşmayın.
"Aidatlarda zorluk çıkarıyor" demişsiniz. Aidatları keşke ödemese de evden çıkarmak için dava açabilseniz.
  • michael_knight  (20.02.24 23:42:15) 
bir profesyonel yardım al. mesela avukat


  • paintov  (20.02.24 23:57:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.