[]

uyku sorunu

uyuma konusunda sıkıntı çekiyorum. bööle adamı 2 dakkada uyutan bişi var mı ?




 
(bkz: ayran)


  • ekinoksah  (06.07.10 11:25:35) 
ciddi uyku sorunun varsa bitki çayıyla otla ayranlan uyuyamazsın. uyku hapları var ancak pek tavsiye etmem. en güzeli uykusuzluk olayını abartıp bi gün bitap dusmeyı beklemek o gün kendılıgınden uyursun.


  • overdose  (06.07.10 12:02:33) 
Uyuma genelde takıntılı düşünceleri de beraberinde getirir. Uykusuzluk arttıkça takıntılı düşünceler artar, takıntılı düşünceler arttıkça uykusuzluk artar. Dolayısıyla bu takıntılı düşünceleri bastırmak gerekiyor. Misal benim tavsiyem ansiklopedi okumak. Kesinlikle 5 dakika içinde uyku getiriyor.


  • Nevropat  (06.07.10 12:09:00) 
tamam da arkadaşım neden sıkıntı çekiyorsun? onu anlat biraz. ruhsal bir rahatsızlığın var mı? yoksa sadece bir dönemden mi geçiyorsun? kafan dolu mu?

öncelikle kahve sigara çay üçlemesinden çıkman lazım, az/hiç tüket. spor yapıyor musun? yap. overdose +1 kendiliginden uyumak en iyisi. ilaçların baş dönmesinden tut, iktidarsızlığa kadar geniş yelpazeli bir yan etki listesi var.

yok ilaç konusunu kafana taktıysan önce pasiflora dene olmazsa ilk ilacını denersin. yine de bir psikiyatriste danışmalısın. atarax eczanelerde reçetesiz satılıyor ve uyku yapar. bence kullanma ama, hele düzenli kesinlikle kullanmamalısın. en azından doktor tavsiyesi olmadan.
  • ounr  (06.07.10 12:11:38) 
internette
melatonin
arat
  • joepiscopo  (06.07.10 13:59:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.