[]

yazıcı menüsünde pdf olarak kaydet

arkadaşlar bu soruyu üçüncü keredir soruyorum, hala çözebilmiş değilim. ne google derdime derman oluyor, ne ekşi duyuru. başka da nereye soracağımı bilmiyorum. artık deliricem, ya bilgisayarı camdan atıp kurtulucam, ya en iyi ihtimalle şu dandik sebepten dolayı formatı basıp kendime bir sürü iş çıkarıcam.

abi sorum basit, çok basit. yani bana basit, belki de zordur bilmiyorum.

yazıcıların arasında "pdf olarak kaydet" diye bir yazıcı vardı. dokümanı yazdır diyip o yazıcıyı seçince pdf olarak kaydederdi. ne zıkkım olduysa bu kayboldu. bir türlü de bulamıyorum. bu bana çok lazım. aşırı lazım. pdf olarak kaydetmem gereken sitede pdf olarak kaydetme seçeneği yok, koymamışlar. sadece yazdır var. kağıda çıktı alıp telefonla fotoğraf çekiyorum ulan 2024 yılında.

allah peygamber aşkına, inandığınız hangi dini manevi değer varsa onun aşkına bana şu pdf olarak kaydedecek yazıcıyı buluverin ya. bilgisayarın kendisindeki de şart değil. dışarıdan yüklenen yazılım da olur, adobe olur, foxit olur. o da yok, saçma sapan exe dosyaları geliyor.

tek istediğim şey yazdır diyip oradan yazıcıyı seçip farklı kaydetmek. bu abi hepsi bu.

 
PDFCreator programını indirin. Otomatik olarak o seçeneğin çıkması gerekiyor.


  • dissendium  (20.02.24 13:05:41) 
Tarayıcınıza uygun eklenti bakın (web to pdf gibi ).
Ya da tarayıcının kendi içinde PDF olarak kaydetme seçeneği olabilir.
Yine sanal yazıcı olarak sisteme Cute pdf kurun.
Telefonda opera uygulaması işe yarıyor sayfaları PDF olarak kaydetme konusunda.
PDF olarak kaydederken sayfa görünüm ayarlamaları yapabiliyorsunuz.

İ
  • diyecevaplandı  (20.02.24 13:39:28) 
www.youtube.com

burada güzel anlatmış
  • durbidakka  (20.02.24 14:00:15) 
Başlat'a basıp arama kutusuna kom harflerini yazın, Konut İstemi çıkacak. Sağ tıklayıp "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğiyle açın. Açılan pencereye aşağıdaki tek satırlık komutu kopyalayıp yapıştırın:

dism /Online /Disable-Feature /FeatureName:"Printing-PrintToPDFServices-Features" /NoRestart

İşlem tamamlanmasını bekleyin, ardından aynı şekilde yine aşağıdaki tek satırlık komutu kopyalayıp yapıştırın:

dism /Online /Enable-Feature /FeatureName:"Printing-PrintToPDFServices-Features" /NoRestart

İşlem tamamlanınca pencereyi kapatabilirsiniz. Sonrasında Ayarlar'dan Yazıcı ve Tarayıcılar bölümünde girdiğinizde Microsoft Print to PDF seçeneğinin geri geldiğini göreceksiniz. Herhangi bir doküman yazıp CTRL+P'ye bastığınızda Microsoft Print to PDF seçeneğini seçerek PDF olarak yazdırabilirsiniz.
  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (20.02.24 14:15:51) 
CutePDF çalışmadı mı?

Büdüt: Çıktısını almak istediğiniz sayfayı buraya koyunca oluyor mu?

www.printfriendly.com
  • peki madem  (20.02.24 14:17:21 ~ 14:20:42) 
Pnputil tool uyla da bi seyler cikabilir. Muhtemelen inf ve dll ler eksiktir. "Xps printer driver" i aratmak da bi cozum


  • lapaz  (20.02.24 19:10:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.