[]

Yavru kedi sahiplenmek istiyoruz!

Merhaba ahali,

önsöz: Kedi manyağı bir insanım. sokakta mama ile pspspsps diye geziyorum mütemadiyen. tekirlerin hastasıyım. normalde korkan kız arkadaşımı da alıştırdım ve sevdirdim. o da kedi manyağı olma yolunda ilerliyor.

Ben sokaktan yavru tekir istiyorum ama sevgilim paylaştığım resimlerdeki kedinin benzerini aynısını istiyo. sanırım tekir/british/scottish kırması bişey emin değilim. Buna benzer bir yavru kedi sahiplenmek istiyoruz. Desteğiniz için teşekkürler. edit: scottish straight diye geçiyomuş sanırım.

img.imgyukle.com
img.imgyukle.com
img.imgyukle.com

ilk kez evcil hayvanımız olacak ikimizin de. Bunu alıp biraz zaman geçirirsek bir tane de sokaktan yavru tekir kapacağım arkadaş olsunlar diye. hatta aynı anda alacağız ikisini de eve.:D

not: bir hafta ya da birkaç gün yukarıda kalsa güzel olur mu mod arkadaşlarım?

 
Cins kedi nereden bulunur bilmiyorum ama kurtaranev kedilerine bakabilirsiniz. Yerleri Beşiktaş’da diye biliyorum. Gidip baktığınızda belki birileri gönlünüzü çalar.

www.instagram.com
  • boyalı kuş  (19.02.24 20:10:26) 
sosyal.petlebi.com

burdan tonla yuva ilanına bakabilirsiniz kesinlikle para vermeyin ve mümkünse tekir alın veteriner masrafınız az olur.
  • eja  (20.02.24 08:06:14) 
  • mesuta  (21.02.24 14:41:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.