[]

700 Bine kadar araç tavsiyesi hk.

Merhaba arkadaşlar,

Günde 32KM araç kullanacağım.

500 700 arası bir araç almayı hedefliyorum. Manuel, otomatik fark etmez. Az yakan, sorunsuz, para kaybettirmeyecek, konforlu geniş bir araç arıyorum.

Araçlardan ve piyasadan anlayan bu işi yapan arkadaşlar hangi marka model paket almamı önerirsiniz teşekkürler.

Dikkatimi çeken araçlar:

Renault Grand Scenic III

Renault Latidute

Skoda Superb ve superb combi

Insignia ve Insignia sw

Seat Exeo

Audi A4 Sedan

Honda Civic 1.6i DTEC

 
bu grup içinde en konforlu optimum araç superb olur.

ancak karşılaştırmada şöyle bir hata var. seçilen araçların o fiyat bandındaki km ve yaşları çok geniş bir aralıkta gibi.

700 bandında alınacak superb - a4 - civic en az 10 yaşında ve 150k km üzeri olacaktır yani yıpranmış riskli araçlar olacaklar.

scenic ve latitude biraz daha yi durumda araçlar bulunabilir. 10 yaşk 150k ve üzeri km olunca aracın markası modelinden çok o araca nasıl bakıldığı önemli.
  • orpheus  (19.02.24 08:41:48 ~ 08:42:25) 
clio 1.5 dci touch


  • jelly bear  (19.02.24 09:17:20) 
toyota.

az yakar, az sorun çıkartır
  • paintov  (19.02.24 12:03:14) 
Citröen C4

Çok az yakar, yakıt derdin olmaz. Hatchback'lere göre içi ve bagajı geniş. Muadillerinde olmayan özellikler var. Otomatik el freni, otomatik silecek, viraj aydınlatma, aynaları katlama. Diğer markalarda bunlar olunca fiyat uçuyor. Tavsiye ediyorum.

Dezavantajı, otomatiklerde vites geçişlerinde 1-2 arasında hissettiriyor ama çok da sorun edilecek bir şey değil.
  • birşeylersoracağım  (19.02.24 12:34:00 ~ 12:35:26) 
dikkatini çeken araçlar civic dışında pek de temizini bulmak zor olur. sorunsuz araç arıyorsan japon kore grbuna bakınız.


  • mikahakkinen  (19.02.24 14:23:59) 
az yakıncada bu sefer gereksiz gezinti de geliyor insanın aklına. bunu da katar mısınız hesaba bilemedim.


  • hunharca ben  (19.02.24 17:15:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.