[]

Kargonun paketi açık gelmesi

Kitapseçten farklı kitaplar almıştım.
Cuma (dün) saat 18 civarı KARGOMsende denilen "şey" ile kargom geldiğinde evde yoktum.

Getiren kişi anneme; kargoyu açık verdiklerini, kendisinin açmadığını, kamera kayıtlarının olduğunu, hatta eksik kitap var mı diye saymasını söylemiş.

Eksik kitap olmasa da kitaplardan birinin hologramı yok, yani korsan kitap göndermişler sanırım. Üstelik bu hologramsız kitabın kapağının iki farklı yerinde ufak yırtılmalar var.

Kitapseç hem korsan kitap göndererek kârını artırmaya hem de paketi açık göndererek ve kargo şirketini suçlayarak yaptığını örtmeye mi çalışıyor(çalışacak) acaba?
Akşam aradım hemen mesai saati değilmiş, şimdi sabah da aradım yine tatil günleri. Gerçekten sinirlendim, ne yapmak lazım? Kargocu mu açtı, onlar mı açık gönderdi, yoksa ortak bir sahtekarlık mı var sizce?

Nereden kitap alsam böyle sorunlar yaşıyorum, sınav kitabı almak için hangi site iyi?

 
onlar da açsa önemli değil ki sonuçta korsan kitap var. siz kendiniz açıp göre de bilirdiniz. o nedenle iade edin direkt.


  • summerjam0306  (17.02.24 16:12:26) 
İade edin, ancak şirket açık kargo vermeye çalışıyor diye korgo şirketinin de kargoyu açık kabul etmesi alanında dünyanın en saçma şeyi olsa gerek. Tam mı diye saydık demeleri ayrı komedi, kargo işiyle meşgul şirketin "kabul ettikleri" bu kargoyu paletleyememiş olması ayrı komedi.


  • akhenaten  (17.02.24 18:03:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.