[]

Göz lazer ameliyatına yalnız gidilir mi?

Öncesinde sonrasında yalnız olmak sorun olur mu? Refakatci gerektiren bi islem mi?




 
gerektirir gözler kapalı kalıyor bi süre gözlük falan da takıyosun


  • jelly bear  (17.02.24 00:50:30) 
kesinlikle. gözlerini o gün boyunca ne kadar kapalı tutarsan o kadar rahat geçirirsin süreci


  • dreamsandcolours  (17.02.24 01:15:52) 
olsa iyi olur, ameliyat sonrasında gözler mümkün mertebe kapalı olmalı fakat illa şart değil, benim refakatçim yoktu, ameliyat sonrasında bir kaç saat hastanede gözler kapalı oturup sonrasında da güneş gözlüğü takarak evime gitmiştim.


  • zikardo  (17.02.24 04:21:25 ~ 05:30:13) 
İşlem sonrası saatlerce gözler kapamı tutuluyor. Çok koyu gözlük taktırılıyor. Kör gibi olduğunuzu düşünün


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (17.02.24 06:06:49) 
yanınızda biri olsa daha iyi olur tabi ama ben tek gitmiştim, zaten 1-2 saat operasyon sonrası hastanede bekliyorsunuz. sonra hemşireye taksi çağırır mısınız demiştim, taksi geldi bindirdiler. taksi şehirlerarası otogara bıraktı, bir göz yarım aralık (zaten isteseniz de tam açamıyorsunuz) sisler puslar silik siluetler arasında koca izmir otogarında 1 km yürüyerek bilet alıp otobüse bindim, 2 saat yolculukta gözler kapalı. inince gene taksi ve ev, cuppa yatak.
zaten o kocaman kara kalın gözlükle sizi görenler kör zannedip yolu açıyorlar :D

  • halanne  (17.02.24 11:02:31) 
Yanında biri olsun çok net.


Çok canı yanıyor ilk birkaç saat insanın.
  • jackyr  (17.02.24 12:06:48) 
Ameliyat türüne göre değişir. Kesinlikle brii lazım diyenler geç iyileşen yöntemleri kullananlar sanırım. ilasik veya daha üstün yöntemler olacaksa refakatçi kesin gerekmez ama olursa iyi olur tabi.


  • hububrad  (17.02.24 12:39:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.