[]

React Native Template'leri var mı?

themeforestta bol bol html templateler oluyor, tamamını da component mantığına göre hazırlıyorlar.

basit projelerim için hiç uğraşmadan buradan admin templateleri satın alıp, ihtiyaç duyduğum componentleri kullanıp işimi hallediyorum.

react native'de böyle bir şey hiç göremedim.
codecanyonda react-native projeler var ama onlar komple proje. componentları parça parça alıp kendi ihtiyaç duyduğum yerlerde kullanmak baya baya çile oluyor. çünkü içine reduxtan tutun bilmem nelere kadar her şeyini bağlamışlar.

ben istiyorum ki;
bir react native template'i olsun, ben onun Card yapısını beğeneyim, onu kullanayım.
input yapısını beğeneyim, onu kullanayım.

bunları kullanmak için milyon tane bağdan çıkarmak zorunda kalmayayım.

var mı böyle templateler? nereden bulabilirim?

ücretli tabi ki.

 
sanki aradığınız template değil de react-native-paper, tamagui gibi bir ui library.


  • kahoan  (16.02.24 19:44:32) 
@kahoan, hayır bence benim anladığıma göre de tam tersini istiyor.

yani wordpress teması gibi komple bir örnek site olsun sayfalarıyla birlikte, ben oradan ihtiyacım olan şeyleri aktif kullanılan bir yerden, o şekilde alayım diyor.

component olarak alarak alıp bağlamak istemiyor.

ben öyle anladım, ben de bilmiyorum takipteyim.
  • ananiyimioguz  (16.02.24 21:30:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.