[]

Nedir bu 530 meraki?

NB ayakkabidan bahsediyorum.
Neden herkes bunun pesinde?
Cok mu rahat?

Goruntu olarak eh.. malzeme olarak direkt cop gibi geldi, cok dayaniksiz duruyor.. bana gore.

Yok dayanikliysa ve en onemlisi rahatsa alacagim.

Yoksa adidastan benzer bi model mi alsam?

 
birincisi rahat degil.
ikincisi dayanıklı degil. 3. ay yanlardan patlamaya başladı. adidasın ayakkabısı 2 senedir ayagımda siz düşünün.
Sosyal medyada influencerler neyin peşine düşerse arkasındaki sürü de onu takip ediyor hepsi bu
  • limonlu eksi  (16.02.24 11:58:11) 
hiç bir özelliği olmayan bir ayakkabı. ona 5 bin verene kadar gider gore-tex veya yastıklaması olan bin kat rahat kaliteli ayakkabılar alınır.


  • my fault  (16.02.24 12:02:24) 
görüntü olarak güzel duruyor bence, ben de almayı düşünmüştüm. arkadaşım 5-6 ay giydi bu ayakkabıyı, yanlarındaki bez söküldü patladı, tüketici haklarına başvurdu ama geri dönüş olmadı. ben de bu sebepten adidas response cl aldım. rahat ve şık tavsiye ederim.


  • veddin vele biddin  (16.02.24 12:32:00) 
Fors. Insta'da, arkadaş gruplarında fors. Fors itemi. Bunu alacağına Puma Milenio Tech al.


  • prole  (16.02.24 12:43:06 ~ 12:44:43) 
new balance zaten çöp değil mi ya. 5bine gider merrel falan alırsın mis gibi.


  • hobarey  (16.02.24 13:14:44) 
Şok görünüyor ama fos +1


Ben kız arkadaşıma yurt dışı bir outletten 60 Euro’ya almıştım mayıs ayında
  • jackyr  (16.02.24 16:33:02) 
Ayakkabi bence cok rahat ama hic dayanikli degil. Kenarlari file oldugundan ve altinda hicbir ekstra kumas/deri bulunmadigindan sokulmeye basliyor. Bence bu ayakkabi cok fazla ayakkabisi olan, 530'u da ayda yilda bir giyecekler icin uygun, diger turlu 3 aylik omru var.

Bu tarz bir sey ariyorsaniz Adidas Response CL cok daha iyi gorunuyor bence.
  • pike  (16.02.24 21:36:56) 
Yillarca dad shoes olarak dalga gecilen modeldi. Itelediler millete.


  • floydian  (16.02.24 22:54:06) 
pr'ın büyülü gücü. Popülizm sizin algılarınızla oynayıp en kötü ürünü "statü sembolü" haline getirerek sizi cezbeder. FLO, Kinetix, Greyder gibi yerli firmalar reklam harcamalarına fazla bütçe ayıramadıkları için ne yazık ki popülize olamıyorlar. O sizin bilinç altınız firmaların reklam kampanyalarına ayırdıkları bütçe ile paraleldir.


  • doharkoman  (17.02.24 16:24:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.