[]

is odakli bir parfum ariyorum

takim elbiseye giden, toplantilarda portakal bahcesi islettigimi dusundurmeyecek bir parfum ariyorum. asansorde falan bir iki soru gelsin ne kullaniyorsunuz diye.

tom ford'lar var ama onlarda fazla agir

Ne olabilir? Bir de bunun bir siralamasi var mi?

 
Abi tom ford'lar demissin hangi tom ford? Onlarca, yüzün üstünde parfüm var tom ford, hepsi mi ağır?

Asansörde soru gelsin demek koksun demektir. Bu da öyle tene yakın olmayan parfüm demek. Google "crowd pleaser good sillage" falan derseniz çıkar. Yoksa bana kalırsa iş yerine uygun olmayan parfümler sadece buram buram kokanlar, yoksa bir sürü var.

Neyse bana göre dünyanın en iyi parfümü terre d'Hermès çünkü 4 mevsim de kullanilir, saldirgan değil, her yere her şeye gider.
Onun dışında hangi mevsim için istediğine göre değişir. Çünkü her parfüm 4 mevsim değildir.

Dior homme/intense olabilir kış için.
Chanel bdc crowd pleaserdir ama herkes kullanir.
Acqua di gio'nun yeni serileri olabilir. Profumo ve absolu olanlar farkli hava katiyor.

Bir diğer ucuz ve ideal parfum serisi lalique encre noire, sport ve extreme. Bu üçü ile hayat geçebilir gene.


Neyse fitrelemeden bitmez bu, sabaha kadar örnek çıkabilir.
  • logisticsmanager  (16.02.24 00:55:37) 
Bizim patron Lacoste kullaniyor ama hangisi bilmiyorum.


  • spherical  (16.02.24 02:12:40) 
Fahrenheit olabilir.


  • ferenc  (16.02.24 02:52:44) 
parfum oyle bisey degil. baskasinin soracagi sey senin sevmedigin bir koku olabilir.


  • buenosdias  (16.02.24 11:13:48) 
di gio profumo
chanel bdc
armani code parfum
sauvage elixir
  • paintov  (16.02.24 13:02:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.