[]

Yurtdışı gezisinde iki ayağımdaki serçe parmaklarının su toplaması

Daha önce de olmuştu ama o gezi birkaç gün sürdüğünden idare edip İstanbul'a geldiğimde halletmiştim.

Şimdi ise 8 günlük gezinin daha 2. gününden bu sefer iki ayakta da serçe parmaklar su topladı.

Çarşamba Viyana'dayım. Perşembe günü Prag'a gideceğim. Daha salı günü döneceğim. Bir eczaneye gidip merhaba eczaneci iki ayak parmağım su topladı yardımcı olur musunuz dediğimde yardımcı olurlar mı?

Veya var mı başka bir yöntem?

 
çok yürümek ≠ su toplaması.

tarakları daha geniş, rahat bir spor ayakkabı giymek en temiz çözüm ama su topladıktan sonra ne yapılır bilmiyorum. Eczacı yardımcı olur bi krem vs. verir bence.
  • nhk ni youkosu  (14.02.24 01:45:46 ~ 01:46:21) 
Hava soğuk. Bot mu giyiyorsun? Giydiğin papuçta bir sıkıntı var ve ayak yapına uygun değil ya da uzun süre yürümeye uygun değil. Benzerini kışın İsveç'e gittiğimde yaşamıştım. Yeni aldığım askeri postallar sorun çıkarınca hemen bir mağazaya girip Merrel kar botu almıştım. Sonra öyle birkaç ülkeyi daha yürüyerek gezdim, oldukça rahattı. Su toplama ile ilgili bir şey diyemiyorum. Muhtemelen patlar zaten.


  • prole  (14.02.24 08:34:21) 
uzmanı değilim kendi deneyimlerimden yola cıkarak yazıyorum. suyu patlatıp üstüne mikrop kapmaması için batikon / bactroban tarzı bir ilaç sürüp sonrasında geniş bir ayakkabıya geçiş yapardım. o alanın etkilenmemesi için de kalın bir yara bandı veya ayakkabı içine hijyenik pedden keserek yapıştırabilirsiniz diye düşündüm


  • delidiyorum  (14.02.24 09:03:16) 
klinige gidecek bir sey yok hocam, alti ustu su toplamis parmaginiz. igne ile patlatip bepanten surup yarabandi takin, ya da direk iyilestirici ozelligi olan yarabantlari satiliyor supermarkette onlardan alin. ayrica genis rahat bir spor ayakkabisi ya da yuruyus ayakkabisi alin, viyana'da deichmann'da jack wolfskin cok ucuza satiliyor genelde, yuruyus ayakkabilarinda bir numara buyuk alirsaniz bir sorun yasamazsiniz zaten.


  • kassiopeia  (14.02.24 12:24:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.