[]

Vize randevusu ve evraklar hakkında

Merhaba,
Ağustos ayinin son haftasında italyaya seyahat planımız var. İtalya randevuları şuna kapatmış durumda. Bugün çok kısa süreliğine açtı fakat yarına randevu vardı sadece. Evraklar hazır olmadığı için randevu almadım. Sorum şu: ben vize için talep edilen evrakları şubat ayinda hazırlasam hazırda dursa randevu ne zaman açılırsa randevuyu alsam sıkıntı olur mu? Yani örneğin evrakların tarihi subat olacak randevu artık ne zaman açılırsa Nisan mayıs o aylarda bu evraklarla gitsem sorun çıkartırlar mı? Nasıl bir yol izleyelim? Teşekkürler



 
Hesap hareketlerinin güncel olması lazım. 2-3 aylık evrağı kabul etmezler.
Son 3 maaş bordronu istiyorlar şimdi hazırlasan yine olmaz.
SGK hizmet dökümü yine eksik olacak.

en son vize başvurumda bütün evrakları hazırlamam 45 dakika sürdü neyi nerden alacağını biliyorsan yarına bile yetişir.
  • 10032007  (13.02.24 21:55:44) 
SGK, işe giriş, nüfus sureti, ikametgah e-devletten çıkıyor.
Banka dökümünü herhangi bir şube verir, evin yakınında değilsen işyeri yakınındaki bir şubeden alırsın.
Bordro zaten çalıştığın firmanın muhasebesinden sorulabilecek bir şey, antetli kağıda dilekçe de bir örnek iş bilgisayarında (veya bir USB içinde) bulunsun, tarih olmasın, onu sonra eklersin, bastırıp imzalatırsın.
Ticaret sicil gazetesi ve faaliyet belgesi muhtemelen fazla değişmiyordur ama vergi levhasının güncelini alman gerekebilir. O da işyerinden.
  • d max  (14.02.24 10:32:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.