[]

Hekimler ögle arasinda nereye gider sorunsali

Geçen gün ögle arasina denk gelip, hastane avlusunda bekliyorken aklima geldi. Diger personel karsi tarafraki kantine çay içmeye gidiyordu mesela ama hekimler ögle arasini simit çayla geçistirmiyordur diye düsünüyorum.




 
hastanelerin yemekhanesi var orada yiyorlardır. veya servis katında kendi odaları oluyor oraya dışarıdan söylüyorlar.


  • my fault  (13.02.24 12:19:05) 
her hastanenin yemekhanesi var


  • benaslinda  (13.02.24 12:22:53) 
hastane yemekhanesi ya da o yemekhaneden servise gelen yemekler oluyor ama genelde yemekler kötü ve yetersiz olduğu için bu seçenek az tercih ediliyor.

Dışardan söylemek bir seçenek ya da eğer daha sakin bir bölümse ve öğle arasında dışarı çıkabilecek zamanı varsa, hastane içinde ya da etrafında güzel ev yemeği vs yapan yerler olur genelde. Oralarda yeniyor. Ortam değişikliği de oluyor bu şekilde.
  • nundu  (13.02.24 12:24:56) 
özel hastanemi devlet mi?
özelde doktorların lounge'ı oluyor veya restoran veya yemekhanedende yiyorlar, doktorların odası gibi bişey yok özelde.

  • eja  (13.02.24 14:48:27) 
Hastaneden hastaneye degisir. Cogu doktor yemekler kotu olsa da -bir kismi zevksiz oldugundan, bir kisminin vakti olmadigindan- yemekhanede yer, bazilari kendi odasinda disaridan soyler, bazilari hastane disina cikip yer gelir. Doktorlarin odasi yok ozelde diye bir sey de yok, hastaneden hastaneye degisir bu durum. Benim calistigim yerde var mesela.


  • gibicibicis  (13.02.24 18:18:52) 
Daha önce eğitim araştırmada doktor olan abimden gördüğüm kadarıyla simit çay içebilince oh bugün rahatız diyorlardı. Genelde aç kalırdı ve öğle arasında da çalışmaya ameliyata devam ederdi. Sonra şekeri düşünce ameliyatta eli titremesin diye uyduruk kent şekerlerden atarlardı ağızlarına ahskshsj.

Ama normal devlet hastanelerinde yemekhane var. Vakti olan gidip yemekhanede yiyor.
  • Gradient_tabanlı_mor  (14.02.24 09:51:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.