[]

türkiye'de haksızlık yapılan şirketler-hizmetler

ekşide twitter'da bazı şirketler aşırı derecede yeriliyor diye düşünüyorum. ben başlayacak olursam, türk telekom bence bunlardan biri. parasını saymazsak ne zaman hat çeksem eve hemen hallettiler, ne zaman problem olsa twitter'dan yazsam hemen döndüler. 15 senedir çok memnunum. bir diğeri pegasus. thy'ye göre çok eleştiriliyor, eksikleri var doğrudur ama "pegasus = rötar" o kadar yer etmiş ki ülkede, 1 rötar varsa 10 rötar algısı var bence.

sizin aklınıza gelen başka neler var? şu çok eleştiriliyor ama ben baya memnunum dediğiniz?


 
Adını vermeyeyim de bir kargo şirketi var.
Yıllar önce internette hakkında bir çok olumsuz bir çok şey okumuştum.
Neyse.. geçenlerde kargom maalesef o şirket ile gönderilmiş oldu ve bana ulaşma hususunda (sözde aramışlar ama arama kaydı bile yok) ihmalkar davrandılar.
Kargom bekleme süresini aşmış geri gitti, tekrar getirttim.
Bir de adrese gelmezmiş araçları, merkezde bir yerde kendilerinden almalıymışız.
O zaman teslimat adresini niye veriyoruz ki? Değil mi?

Hakkında olumsuz şey yazanlar az yazmışlar. Bu konuda haksızlar ve daha fazla olumsuz şey yazmaları gerekiyordu.


ptt kargo ise her zaman klasiktir baharın kuşlara seslenişidir.
  • diyecevaplandı  (12.02.24 21:43:33) 
Akbank eleştiriliyor ama uzun süredir kullanıyorum. Alıştım.


  • dissendium  (12.02.24 23:52:59) 
pek haksızlık yapılıyor sayılmaz ama amazonla sorun yaşayanlar olmuş. 4 senedir 100ü aşkın siparişim olmuştur. hiçbirinde sorun yaşamadım.


  • jepa  (13.02.24 00:24:16) 
Pegasus konusunda dediklerinize katılmıyorum. Bugüne kadar Ankara-İstanbul arası 15+ uçuş yaptım bu firmayla. En iyi ihtimalle yarı yarıya rötar yaptı. Hem de öyle 15-20 dakikalık da değil. Yani tecrübeme bakacak olursam ya ben tüm rötarlı uçuşlara denk geldim ya da Pegasus maalesef rötar konusunda haksız bir firma.


  • ulukayin  (13.02.24 06:10:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.