[]

tt ofisinin sınırsız internet 250tl afişi

avm'de böyle bir şey gördüm bi bakayım diye girip sordum da içerdekiler pek bilgili değil gibiydi, verilecek hız ne kadar diye sordum "size ne kadar lazım" gibi garip bir soru sonrasında "50-100mbps düşünüyorum" dedim onlar da 1000'e kadar aynı fiyat dediler.

ama konuştuğum kişinin bilgisi olduğunu düşünmüyorum fiber mi değil mi diye bile sormadan çıktım da bunu başka yerde gören duyan var mı? yoksa tekrar yolum düştüğünde bir sorayım mı? adsl'dir şu bu olma ihtimaline karşı ne sorayım?


 
250tl'den başlayan fiyatlarladır o. hatta 18 ay taahhüt olup ilk 6 ayı 250 dir. sonrası 450'dir.

tekrar gidip de yorulmana gerek yok.
  • mr.goodcat  (11.02.24 12:03:55) 
250 tlye ttkom internet vermiyor. üstteki yazarın dediği gibidir. hız da 16 mbps falandır.


  • jelly bear  (11.02.24 12:10:34) 
Comnet'e henuz zam yapmadılar. Bu ayın 15'inde fiyatlar güncellenecek.
12 aylık peşin odemede 100mbps aylık fiyat 179 TL 'ye geliyor.

2 yıldır kullanıyorum. Araştırmani tavsiye ederim.

Telegram grupları da var
t.me
  • kaiserr76  (11.02.24 18:54:51 ~ 18:56:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.