[]

Wix Muadili Web Site Yapma Aracı

Selamlar.
Wix muadili bir website yapma aracı öneriniz var mı?

drag-drop şeklinde tasarlayabileceğim; takvim randevu/rezervasyon sistemi ve ödeme altyapısı (sanal pos) widgetları olan, çoklu dilli bir site oluşturacağım. bir tek wix'de gördüm bu özellikleri, daha önce wix de site yaptım ama çok standart duruyor bu sefer öyle olsun istemiyorum.
godaddy'nin site oluşturucusu varmış ama ödeme altyapısı vs konuları nasıl olur emin değilim, wix'de baya entegrasyon var.

kararsız kaldım

 
SquareSpace'e baksanıza bi. Ben hiç kullanmadım ama izlediğim yabancı YouTube kanalları durmadan sponsorluk alıyor bu firmadan. Aynı drag and drop olayı, ödeme alt yapısı falan var diye biliyorum. YouTube kanalları kodunu kullanınca %10 indirim veriyor bi de.

youtu.be

Şu videonun açıklamasında link var şimdi ilk bulduğum (evet pokemon videoları izliyoru :D)
  • nundu  (11.02.24 10:10:41) 
Hosting sağlayan sitelerin böyle araçları var (hostinger, godaddy) ama kısıtlı olabilir yine de bi bakın.

Bi de webflow var. O çok iyi. Ona bi göz atın işinşze yarar mı
  • biseysorcaktim  (12.02.24 00:14:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.