[]

Bayern macinda Neuer niye son dakikada ileri cikmis?

beinsports.com.tr
2-0 geridesin zaten, son uzatma dakikasi, gol atsan ne olacak? Gol averaji falan muhabbeti mi? Ilk mac 2-2 bitmis, ikili averaj kurtarmiyor. Genel averaja mi bakiliyor puan esitligi durumunda o yuzden mi cikti acaba?



 
2-0 3-0 veya 2-1 olması durumunda bi fark olmayacak gibi? futbolu çok takip eden biri değilim ama ikili averaj kurtarmaz dediğin gibi. genel averaja baksan da gerideler ve gol atma şansı kadar yeme riski de alınıyor bu durumda.
bana daha çok nasılsa bişey değişmeyecek takıl kafana göre modu gibi geldi :D

belki neuer iddaada karşılıklı gol var oynamıştır :P kuponu kurtarmak için son bi şans olarak görmüştür. veya üst oynadıysa da atsak da yesek de win/win :D
  • konetsu  (11.02.24 01:20:08) 
Şimdi lig puan tablosunu bilmedigimden averaji bilmiyorum ama pozisyon sırasında daha 30 saniye var. Bu verilen +5'in bir 30 saniyesi zaten oynanmamış süredir. Şimdi o 94:30'da Neuer'in de etkisiyle bir gol atılsa kalan 30 + oynanmayan 30 saniyeden 1 dakika daha oynatılması lazım. O bir dakika içinde Munich topu kazanıp atağa geçse hakem maçı bitirmeyip pozisyonun bitmesini bekleyecek. O atakta gol atsalar 2-2.


  • prole  (11.02.24 09:14:01) 
Neuer için maç farketmez adam 1.90 üzeri ve bu tarz maçlarda hep çıkar. Uzatmada 2 golle manu bayern maçını çevirdi. Futbolda ümit bitmez.


  • mikahakkinen  (11.02.24 23:59:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.