[]

Trendyol iademi yapmıyor

Merhaba,
Trendyol dan iki ürün alıp iade etmiştim. Iade kargolar yanlış adreslere gitmiş bir şekilde. Emin olmamakla birlikte birbirlerinin yerine gitmişler sanırım. Bir tanesini bana geri yolladılar. Diğeri için ise Trendyol firmaya ulaşamadı. Bu ulaşılamayan firma kendine gelmeyen kendi ürününün iadesini bana yaptı. Diğer ürünü ise göndermedi ürünün akıbeti de bilinmiyor yani şu an.
Trendyol destekten 2 kere konuyla ilgili destek istedim ancak her iki talebim de diğer şirkete ulasamadiklarini söylediler ve "Siparişiniz ile ilgili uyuşmazlığınızın çözümü konusunda yasal yollara başvurma hakkınızın bulunduğunu, siparişin satıcısına ait bilgilerin mesafeli satış sözleşmesi içerisinde ve ürün detay sayfasında yer aldığını hatırlatırız" mesajıyla sonuçlandı. 

Daha önce başıma hiç böyle bir durum gelmediği için ne yapmam gerek bilmiyorum. Benzer durumu yaşayan var mı?

 
Senin iadeni yapması gereken firma trendyol değil mi? İade kodunu trendyol üretiyor. Kargolar yanlış gittiyse onların ürettiği kodlarda bir sorun var o zaman. Bence sen trendyol ve satıcı firma hakkında e devletten tüketici hakem heyeti başvurusu yap. Eğer firma sorunu çözmek isterse seni arar.


  • turuncu tonlarda  (11.02.24 01:26:05) 
Abi yanlis kargolamissin, sansliymissin ki bi firmadan ses cikmayinca iaden yatmis ama sanssizsin ki ses cikmayan firmaya giden diger kargonun akibeti belirsiz. E diger firma da urun yoksa iade de yok diyor.

Yasal olarak hele ki teslim adresi dogruysa sistemdekiyle, yapacak bi sey yok
  • floydian  (11.02.24 11:00:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.