[]

kedinin patilemesi Vs bizim patilememiz

kedi canı sıkıldığında patiyi yapıştırıyor ve normal ilişkiye devam etmemizi bekliyorsa bizimde canımız sıkıldığında bir tane yapıştırıp normal ilişkiye devam etmeyi beklemek hakkımız değil mi?

sürekli neden ben alttan alıyorum ?


 
Pati var pati var. Bok çıkarmalı severseniz tırnağı da basar tıslar da.

Ha ama sahibine o koltuk benim nasıl oturursun patisi ise götü çıkana kadar evde koşturmak yakalanınca bağuş ak gerekir çok doğru.
  • herp  (09.02.24 15:36:46) 
kedimizi yavruyken sahiplendiğimizde ısırıyordu. veteriner hekime söylemiştik. o da bunlar kardeşleriyle beraber büyürken birbirlerini karşılıklı olarak ısırınca vs kendi canları da yandığı için o davranışı yapmamayı öğreniyorlar, sizinki erken ayrıldığı için öğrenememiş, o ısırınca siz de onu ısırın demişti.


  • elorelia  (09.02.24 16:44:25) 
İnsanlar olarak rasyonel, otonom ve ahlaki varlıklar olduğumuz için karşımızdakinin vücut bütünlüğüne saygı duyuyoruz. Bu nedenle bunları yapamayan insanlara da tepki olarak "hayvan" diyoruz.


  • prole  (09.02.24 18:14:06) 
Teoride haklısın ama strese girip koltuğa halıya pislemeye başlarsa üzülürsün :)


  • parka  (09.02.24 19:10:36 ~ 19:13:29) 
cunku kedi degilsin..


  • cooperr  (09.02.24 19:32:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.