[]

Uzlaştırma?

Selamlar,

Saçma sapan bir konudan ifade vermeye çağrıldım. Suçsuzluğum her açıdan sabit.

Konu telif hakları. Avukat işgüzarlığı.

Ben uzlaşmak vs istemiyorum. Hatta mümkünse hakim karşısına çıkalım rezil olsunlar.

Ne yapmam gerekiyor?

 
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan ve tarafı olduğunuz 2024/2*** sayılı dosyada uzlaştırma işlemlerini yürütmek üzere ***** sicil nolu uzlaştırmacı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı uzlaştırma bürosunca görevlendirilmiştir.
Uzlaştırmacı en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir.
Uzlaştırmacı Bilgileri :
Adı Soyadı: ********
İletişim : 530*****
Uzlaştırmacı bilgilerini www.alternatifcozumler.adalet.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz.
Bilgi için :
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu
İletişim : .... büro numarası B001
  • afordismansalihinis  (09.02.24 00:37:32) 
işgüzarlık olduğunu düşünüyorsan uzlaştırmacıya ben uzlaşmak istemiyorum diyorsun. mahkemeye çıkıp orada rezil edersin. edemezsen de ceza alırsın, vekalet ücreti ödersin "işgüzar" avukata. konu telif hakkıysa bir de tazminat davası açarlar.


  • paintov  (09.02.24 00:47:31) 
Detay veriyorum. Bir domaine sahiptim. 2013-2014 arası.

2019’da çıkmış bir filmin domainimde yayınlandığına dair suçlanıyorum. Gerekli belgeleri sunarak ifademi verdim. “İşgüzar avukat” sözüm buradan geliyor.
  • afordismansalihinis  (09.02.24 00:56:56) 
Mahkeme işi filmlerdeki gibi olmuyor.

Ben çok haklıyım, kesin kazanırım diye bir girersin, daha kendini ifade edemeden aleyhine karar çıkar.

Uzlaştırmada durumu izah edip, olayı kapatın. Yoksa çok iyi bir avukat bulun...


.
  • kartallar yuksek ucar  (09.02.24 07:54:45) 
Uzlaşmak istemiyorsan istemiyorum dersin, dosya savcılığa gider hakkında dava açılır yargılanırsın, suçsuzsan beraat edersin. Başka yapıcak bi şey yok.


  • turuncu tonlarda  (09.02.24 10:22:09) 
uzlasmada herhangi bir sucu kabul etmek zorunda degilsiniz, gider suclamanin neden haksiz oldugunu anlatirsiniz, zaten uzlastiricinin gorevi iki tarafin iddialarinin da guclu ve zayif yanlarini gormek ve akli selim bir yol bulmaya calismaktir. eger dediginiz kadar netse olay, uzlastirici da yuksek ihtimalle obur tarafa sikayetini/davasini geri cekmesini soyler, bu isin neden olmayacagini anlatir, cekerler is kapanir. ayrica, siz ve uzlastirici ceksin ister onlar da cekmeyebilir, sadece size bagli degil olay. adi ustunde, uzlasma, iki tarafin da rizasi lazim, onlarin uzlasmak isteyip istemedigini de bilmiyorsunuz.


  • kassiopeia  (09.02.24 12:46:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.