[]

Adile Sultan Ev Yemekleri Restoranı çalışma şeklini biliyor musunuz?

İstanbul'da pek çok yerde şubesi olan bu restoran yemekleri fabrikasında mı yoksa şubelerinde mi hazırlıyor?
Çok uzun olmayan bir sürede çok yaygın hale geldiler, başarılı bir iş modeli olsa gerek.



 
Ya kesin cevap değil ama yazacağım. Bizim buraya açtılar, ufacık dükkan. Sadece logo ve tezgah var. İçeride yemek falan da yok. Hiç aşçı, kadın falan da görmedim (adı Adile Sultan olunca bir teyze bekliyor insan). Küçücük dükkanın arka kısmında bir oda var gibi. Bence oradan yemeği alıp motorla götürüyorlar. Eğer yemekler menü şeklindeyse mikrodalgada ısıtıp tabldot yolluyorlar diye sallayabilirim. Benim için de tam bir muamma.


  • prole  (09.02.24 00:11:06) 
bizim orada bir şubesi var maks 10 m2 dükkan. arkasında restoran olma ihtimali yok bina o kadar geniş değil zaten. bence hazır geliyor dağıtılıyor subelere, ısıtılıp gönderiliyor müşteriye.


  • wild honey suckle  (09.02.24 09:05:20) 
bizim şirket yakınlarındaki tek ev yemeği tarzı adile sultan olduğu için şirkete adile sultandan çok sipariş geliyor. şubede herhangi bir şey hazırlanmıyor, hepsi standart bir yerde hazırlanıyor, sipariş üzerine ısıtılıp gönderiliyor.


  • wendyangelamoiradarling  (09.02.24 09:43:00) 
Esenyurt merkezli Catering şirketi, paketinin üstünde asıl şirketin adı yazıyor, esenyurtta fabrikası vardı diye hatrlıyorum.


  • atom karincanin torunu  (09.02.24 10:56:57) 
bizim burada bir şubesini gördüm. üst üste koyulmuş bir sürü mikrodalga fırın vardı. dükkan ufacık o kadar çeşit orada pişemez zaten. kesin fabrikada yapılıyor dükkandı ısıtılıyor sadece.

bu arada nasıl oluyorsa lezzet olarak gayet iyi bir çizgideler.
  • orpheus  (09.02.24 11:39:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.