[]

sıfır araba alanlar

yeni bir araç almak üzere kaporasını verdik. aracın gümrük işlemleri sona ermek üzere. bayi faturayı keselim ödemeyi alalım modunda. ama henüz bulunduğumuz şehirdeki bayiye ulaşmadığı için aracı görmedik.

sıfır araç satın alanlar! siz bu işleri hangi sıralamayla yaptınız. tabii ki benzer durumu yaşayanlara soruyorum. araç bayiye ulaşmadan önce mi ödeme yaptınız yoksa sonra mı?

teslim almadan önce kontrol ettiniz mi? teslim almadan önce test sürüşü yapmak gerek diye yazılmış öneriler okudum. bayi buna izin veriyor mu ki? sıfır olsa da beklerken ya da aktarılırken bazı hasarlar olabiliyor sonuçta. güya bir gümrükten çıkarken iki bayiye ulaştığında ekspertize giriyormuş ama bilemiyorum.

deneyimlerinizi paylaşırsanız ortak bir bilgi çıkar.

 
valla birkaç araç aldık sıfır, hepsinde aracı ilk teslim alırken gördük.
ödemeyi de öncesinde yapmıştık. sizin üzerinize geçmeyen arabada test sürüşü yaptırmazlar.

  • jelly bear  (08.02.24 11:01:27 ~ 11:01:36) 
@jelly bear +1 aracı teslim alana kadar görmedik. aracı ekspertize sokturma falan hiç önerilmedi bile.


  • mikahakkinen  (08.02.24 11:26:20) 
Eğer aklınızda şüphe varsa, aracı bayide göreceğim ve aynı anda ödemesini de yapacağım deyin. Sözleşme yaptınız da, sözleşmede ödemeyi gümrükte almak üzere mi yazıyor mesela? Kabul etmiyorlarsa da, ödersiniz veya ödemezsiniz. Bu tamamen sizin kararınız. Sonuçta araçlar taşınırken de kazalar olabiliyor.


  • malheiros  (08.02.24 11:29:29) 
ben alırken aracı görmeden kapora vermiştik 15-20k kadar. sonra bayiye gittik aracı gördük sonra kalan ödemeyi yaptık. ekspertiz falan hiç konuşulmadı diye hatırlıyorum. 2021 yılı.


  • chanandler bong  (08.02.24 11:34:14) 
oha ben daha araç gümrüğe gelmeden kullandığım kredi dışında tüm miktarı bayiye göndermiştim. problem ihtimalini minimuma indirmek için aldıktan hemen sonra ekspertiz yaptırabilirsiniz (ben yaptırmadım ama yaptıran çok var).


  • eisberg  (08.02.24 13:36:26) 
Geçen sene 2 tane sıfır araç aldım. İkisinde de şartlarımı en baştan koyuyorum. Kaporayi veriyorum, arac bayiye gelsin ekspertizini yaptırır hesabiniza parayı gönderirim diye belirtiyorum. Aracı alan sizsiniz sizin tercihiniz belirleyici. Dünya kadar para verdiğiniz bir malı nasıl istiyorsanız öyle satın alın. Bayilerin yönlendirmesiyle hareket etmeyin, patron sizsiniz. Kimseye güvenmemek gerekiyor memlekette.


  • karacigerim vur kadehlere  (08.02.24 22:20:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.