[]

Bu durumda cambly'den ders alır mıydınız? Cambly sanıldığı kadar iyi mi?

Merhaba,
Hali hazırda english central'dan haftada 75 dakikalık ders alıyorum. Bunun yanında haftada 2 saatlik native olmayan bir hocadan speaking hakkında özel ders alıyorum. Ama işim tamamen ingilizce ve aktif kullanmam gerek. Benim seviyem de b2 filan. Sizce cambly'den de h-ders almalı mı? Parasını hak ediyor mu? Evetse grup dersi mi yoksa bireysel ders mi?
Çok teşekkürler.


 
chatgpt'in mobil uygulamasında karşılıklı konuşabiliyorsunuz ve oldukça başarılı.


  • durbidakka  (08.02.24 13:52:27) 
Cambly üzerinden pratik yapan tanıdıklarım muhabbetin çok random olduğunu, yapılandırılmış bir plan eksikliğinden dolayı çok verim alamadıklarını söylediler.

ChatGPT mobil uygulamasında kendinizi verip bir şekilde çeşitli konulardan düzenli ve uzun uzun konuşabiliyorsanız tavsiye ederim. Fakat bütçeniz varsa alanında eğitim almış Türk - yabancı fark etmez, bir rehber eşliğinde konuşmanız gelişim konusunda sizi hızlandırır. Hoca hatalarınızı fark edip düzeltebilir, tavsiyeler verebilir ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda konuşma ağırlıklı bir ders planı hazırlayıp hedeflerinize ulaşmada çok faydalı olabilir.

Ben de İngilizce öğretmeni olarak bunu yapıyorum. Sevgiler.
  • dejame  (08.02.24 15:03:24) 
Cambly bir platform, öğretmenler ile öğrencileri buluşturup arada komisyonunu alıyor, içeriğe dair bir planlaması yok. Dolayısıyla iş tamamen dersi veren öğretmende bitiyor.

Kullanan bir arkadaşım deneme yanılma yoluyla kendine uygun öğretmeni bulmaya çalıştı bir süre. Bir 10 saatini bu şekilde boşa harcadı, ama sonrasında bulduğu öğretmenden çok memnundu, aynı öğretmenle yaklaşık 1 sene devam etti ve neredeyse anadil seviyesinde çok akıcı bir ingilizcesi var şu anda.
  • zikardo  (09.02.24 04:24:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.