[]

Spor Salonu Seçimi

Selam,spor salonu seçimi konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. Spora gideceğim iş yerimin yakınında bir spor salonu var, üşengeç bir insan olduğum için kaytarmamak adına orayı düşündüm iş çıkışı giderim diye. Fakat evim ile işim arası mesafe çok uzak. Sporu bitir, hazırlan çık derken eve ulaşmam ertesi günü bulur. Biraz daha yakın bir yer bulsam biliyorum üşeneceğim. Fikir verir misiniz en olmadı gaz verin.




 
spordan çıkacağınız saatte trafik azalıyorsa bunu düşünerek arabada oturacağınız zamanı spor yaparak geçireceğinizi düşünebilirsiniz. iş yorgunluğu + trafik yorgunluğu ile spor zor gider.

öte yandan çalışmadığınız günlerde de uzak diye veya işyerine yakın diye gitmek istemezsiniz.
  • malheiros  (06.02.24 21:54:39) 
En iyi spor salonu evine en yakın ve tenha olandır. Pahalı ekipmanlara gerek yok. Evinizin civarında tenha bir sokak arası salonu bulun ve keyfini çıkarın
Not: 2008’den beri spor salonu üyesi

  • iggy pop  (06.02.24 21:54:49) 
evinize yakın spor salonu iyi olur ama eve çok yakın olmasa da olur. yürüyüş yaparak salona gider ve kalori yakmış olursunuz..


  • tabudeviren  (06.02.24 22:21:24) 
en iyi salon eve ya da ise yakin olandir.
eve yakinsa hafta sonu da rahatca gidilir.
gerisi teferruattir.
  • bay b  (07.02.24 13:39:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.