[]

İnternet aboneliği yenileme

çok uzun zamandır ttnet kullanıyorum, gelecek ay taahhütüm bitecek ve çok yüksek fiyatlar veriyorlar. yani her şeyin fiyatının arttığının farkındayım ama yuh yani, normal gelmiyor.

(75 mb sınırsız hipernet - 190 tl veriyordum. şimdi ilk 9 ay 500 tl sonraki 9 ay 570 tl teklif ediyorlar.)

başka bir servis sağlayıcıya geçersem de bölgedeki internet kutusunda yer yok denilip (bunun daha güzel bir adı vardı da unuttum) bir süre internetsiz kalabilme ihtimalimden endişe duyuyorum. (başıma geldi çünkü yıllar önce)

Sizce ne yapmalıyım? devam etmeyeceğim sizle vs minik tehdit etsem bir faydası olur mu, ya da beklesem son günlerde daha iyi bir teklif gelir mi?

 
Merhaba yerinde olsam comnet'i denerim.

Mevcut bağlantınızı kaybetmeden istediğiniz firmaya geçebilirsiniz.

Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Suan hala zam yapmadılar. 15 Şubat'ta fiyatları guncelenecek.

Telegram grupları var. Aklı a takılan her türlü soruyu sorabilirsin

t.me
  • kaiserr76  (06.02.24 18:46:46) 
O aboneliğini kapatmadan comnete başvuruyorsun. O zaman kutuda yer yok muhabbeti olmaz. Bana ilginç bir şekilde 2 günde bağladılar. Ücreti peşin olarak ödemen gerekiyor, 6 ay ya da yıllık mantıklı.

aşağıdaki kod da sana ve bana ekstra gün kazandırır :)))

CMT638QEF
  • alicandan  (06.02.24 21:16:34) 
Gerekli belgeleri nasıl ulaştırıyoruz comnet'e? el yazısıyla yazılması, imzalanması gerekli vs yazmışlar da, postayla vb göndermek süreyi uzatır, belgelerin fotosunu çekip mi atıyoruz?

Ya bi de ben yıllardır ilginç bir şekilde hiç sorun yaşamadım ttnet'te, değiştirmekten çekiniyorum biraz :/
  • qwertyali  (06.02.24 21:33:57 ~ 21:34:50) 
ana akımdan yani büyük firmalardan ayrılmayın, sonra yaşadığınız küçük bir sorunda bile karşınızda muhatap bulamazsınız. telegram grubundan destek mi verilir allah aşkına? turk telekom'da kalın bence memnunsanız. eğer beklerseniz enflasyon falan derken fiyatı daha da artırabilirler, başıma geldi mobilde.

ayrıca bkz: www.technopat.net
  • kesmekes laleler  (06.02.24 22:49:57 ~ 22:53:24) 
3 farklı adreste kullanıyoruz comnet. Kesinlikle amatörler ama hiçbir sorun yaşamadım. Fiyatı neredeyse üçte biri.
Abonelik için evrakların resmini mail atıyorsunuz, işlemler sürer iken de kargo ile yolluyorsunuz. Çok kolay.

Hem TTNET / Süperonline kullanayım hem düşük fiyat olsun...Öyle bir şey kalmadı maalesef.
  • alicandan  (06.02.24 23:15:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.