[]

Sürekli kaldırıma park eden araçları şikayet etmek ve çözümsüzlük

Bizim apartman girişinde kapının hemen sağına ve soluna devamlı olarak tüm kaldırımı kapatacak şekilde park eden araçlar var. yani apartmandan yaşlı veya bebekli biri çıkınca direkt yola inmek zorunda yürüyebilmek için. sokağımız da sahil yolunun alt geçidinin çıktığı sokak yani bir hayli trafiği var. elli kere belediye'ye ve polise şikayet ettim. asla geri dönüş olmadı. hadi polis ceza yazdı diyelim bu adamlar salak mı aynı yere park etmeye devam etsin. hangi apartmanda yaşıyorlar onu da bilmiyoruz ama artık sinirlerimiz bozuldu. bunlara nasıl bir yaptırım sağlayabiliriz. delirmek üzereyim insanların anlayışsızlığı ve mallığı inanılmaz boyutlarda. ne gibi çözüm seçenekleri var?




 
Maalesef her yerde durum böyle artık büyük bir yozlaşma var.
Sizde kendi adaletinizi sağlamaya çalışın.
Eğer şahsi olarak arabalari gören bir kamera vs yoksa çizin gitsin ya da herkesin uykuda okdugu bir saatte lastiklerini patlatın.
Artık maalesef böyle başa cikabilecegiz.
  • les yeux blanches  (06.02.24 10:10:42) 
Apartman onune duba koyabilirsiniz apartman yoneticisiyle gorusup. Kaldirimi isgal eden adamdan daha kotu bir insan olmak istemiyorsaniz insanlarin arabasina lastik patlatip cizip zarar vermeyin tabi ki bu ekonomik sartlarda


  • instant crush  (06.02.24 10:29:12) 
Demir engeller çakarak araç parkını engelleyin. Belediye her yere koyuyor vidayla yere tutturulmuş demir kaldırım dubalarından. Benim evin önü olsa başka yerden söker evin önüne takardım. Demir değil de turuncu duba buldun diyelim, ters çevirip İçini mıcır benzeri taşla hazırlanmış harç doldurun, demir kazık falan da atın ki sağlam olsun, plastik diye eğmeye çalıştıklarında tamponu bıraksınlar. Haha yaşasın kötülük. Şaka şaka. Adalet aramayın. Önlem alın kişisel alanınız için.


  • hasmetizm 2046  (06.02.24 10:33:37) 
milletin arabasını çizme lastikleri patlatma gibi yasadışı çözümlere kulak asmayın. aracın sahibi penceresinden sizi bunu yaparken görüp o kızgınlıkla kafanızı patlattı mı yerde uzanıyorken etrafa son bir bakış atıp ne yaptım ben diyip gözlerinizi hayata yumarsınız.

çözüm ise belediyeye şikayette bulunun. belediye ,kaldırım boyunca arabanın giremeyecegi demir dubalardan çakıyor. o şekilde olunca kaldırıma park edemiyorlar.
  • limonlu eksi  (06.02.24 10:52:17) 
Belediyeyle konuş beton çikinti falan yapiyorlar araba engeli ve kaldirima cikamiyor.
Tek sikinti eger orada dukkan varsa sokmeye calisiyorlar bizim burda on defa yaptirmistik ama sen sokak diosun bisey olmaz yaptirt.

  • Zetnikov  (06.02.24 12:37:01) 
Delinatör diye google görsellerde aratın isterseniz. Görsellerde çıkan ürünü alıp taktırın bence.


  • birşeylersoracağım  (06.02.24 15:47:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.